BabĂĄm felĂźlt, de eldĂľlt, nagyot koppant a feje, ugye nem lesz baja?
Figyelt kérdés
Egy pillanatra nem figyeltem oda,mert ruhĂĄkat hajtogatok,csak egy nagy koppanĂĄst hallottam ĂŠs szegĂŠny ott fekĂźdt,de nem sĂrt nagyon,csak egy pillanatig,aztĂĄn felvettem ĂŠs nem volt baj,de teljesen leizzadt.2013. máj. 14. 19:54
1/4 A kérdező kommentje:
Felült
2013. máj. 14. 19:55
2/4 anonim válasza:
nyugi,ha rögtön felsírt és meg is vigasztalódott,akkor semmi komoly.sokszor elő fog még fordulni sajna.kisfiam 13 hós már jár de rengeteg esés volt míg megtanulta.sőt most is vannak ha fáradtabb v nem figyel oda.semmi baja nyugodj meg
3/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lessz nyugodj meg,mi is jártunk már igy azt mondta a doktornő ha 2-órán belül nem hány nem szédül nem aluszékony akkor nincs baj.Ja és kikell szivni az orrát mert ha vér van benne akkor bevérzés lehet a fejében de ha nincs akkor nincs gond.
4/4 anonim válasza:
Valószínű nem lesz semmi baj, ha hamar megvigasztalódott. De ha 2 napon belül hány, vidd orvoshoz, mert nem 2 órán belüli hányás csak a baj, hanem a 2 napon belül hányás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!