Milyen babakocsitok van/ volt?
Kisfiú/ kislány használta?
Meg voltatok elégedve vele?
Ha tudtok küldjetek linket! Köszi :)
Szia!
Ilyenünk van, csak más színben.
Kezdetben kisfiú használta, most a hugija. A fiam még most is belefér, pedig 95 cm és 14kg.
A lányom 69cm és délután a babakocsi mózesében alszik a lakásban.
Maximálisan elégedett vagyok vele. Ráadásul egy tesóülőke is hozzá van csatlakoztatva, így van, hogy bő 40kg-t tolok könnyen.
2 félét használtunk: Chipolino Ultra (újszülött kortól egészen addig ameddig szükséges. Jó stabil és nagy az alsó bevásárlókosara és szép is maga a kocsi) és Chipolino Ava (a másodikra azért váltottunk, mert könnyen esernőre csukható sportbabakocsi és az előzőnél kisebb helyet foglal, könnyű és ráadásul vállra vehető egy pánt segítségével, városi közlekedésre nagyon praktikus és a baglyos mintája, színe is nagyon megtetszett).
Kisfiunk van.
Én mindkettőt nagyon szeretem és ezért ajánlani tudom.
(az elsőt vaterán vettük használtan 30 ezerért, a másodikat pedig a Kangaboo-ban 16 900 Ft-ért)
A linkek:
(csak ezt a külföldi oldalt találtam pontosan olyanról amilyen a miénk)
Köszi, hogy leírtátok! :)
Utolsó! Az első babakocsi nagyon tetszik, valami ilyesmit szeretnék majd ;)
Szia !
Kislányunk van . Chipolino Lumina , imádom . Nagyon jó , mivel egybe van végül is a mózeskosár és a sport rész is . egy csat található a hátulján amit letudsz csatolni úgy mózeskosár ez ugye az elején is van , és ennyi !
[link] jó !
Szintén Graco van, már a második gyerek használja. Egyikük kislány, másik fiúcska.
4 éves a kocsi és semmi baja. Abszolút megbízható.
Jelenlegi problémánk vele csak annyi, hogy legalább kombi vagy egyterű autó kell hozzá és az most nekünk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!