Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy is van ez a növekedési...

Hogy is van ez a növekedési ugrás? Nem értem pontosan!

Figyelt kérdés
Szóval olvasta,hogy növekedési ugrás várható 3-6 hetes korban és 3-6 hónapos korban,amikor többet esznek,majd vissza áll a rend. nos én eddig abban a hitben voltam,hogy 3 hetesen is van egy növekedési ugrás,meg 6 hetes is, 3 hósan is meg 6 hósan is. de most az ötlött fel bennem,hogy csak rosszul értelmeztem. esetleg lehet,hogy 3-tól 6 hetes korig tart az első és 3-tól 6 hós korig a második? mert babánk 3 hetesen 100 mili helyett elkezdett átszokni 130 milire, aztán most lesz 6 hetes és tegnap óta nem eszi meg a 130-at, hagy 10-30 milit. szóval akkor nála vége a növekedési ugrásnak és már nem fog 130-at megenni egyszerre? hogy van ez?

2013. máj. 14. 16:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

na, a honlap lemaradt:

[link]

Az arci izmok szerepe nagyon nagy, rágás-nyelés- beszédfejlődés... DE ezen most ne gondolkozz:), közel sem biztos, hogy ilyen problémátok van!

Itt egy blogbejegyzés egy anyukától, a kislánya tüneteit is felsorolja (pl. "(...)Általában "érzékeny" terület a száj és környéke, hiszen az ilyen babák nagyon gyakran:

- nehezen tudnak szopizni, üvegből inni (mint Emma),(...)") [link]

Hangsúlyozom, hogy így látatlanban csak a leírt tünetek alapján merült fel bennem a hipotónia, semmiképp ne ess kétségbe, nagyon fiatal még a babád, ha van is eltérés, semmiről sem vagytok lemaradva:)!

2013. máj. 15. 12:14
 22/23 anonim ***** válasza:

MOst láttam az utolsó kommentedet, amiben a féloldalasságról írsz, ezért még inkább javasolnám gyógytornász felkeresését.

A Dévény valóban elég drága, ha jól tudom, 5000 Ft, de talán érdemes lenne utánakérdezned, hogy Miskolcon nincs- e tb.- s szakrendelésen Dévény képzettségű gyógytornász és akkor oda tudnád vinni.

2013. máj. 15. 12:16
 23/23 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek:)?
2013. máj. 18. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!