Hogy is van ez a növekedési ugrás? Nem értem pontosan!
na, a honlap lemaradt:
Az arci izmok szerepe nagyon nagy, rágás-nyelés- beszédfejlődés... DE ezen most ne gondolkozz:), közel sem biztos, hogy ilyen problémátok van!
Itt egy blogbejegyzés egy anyukától, a kislánya tüneteit is felsorolja (pl. "(...)Általában "érzékeny" terület a száj és környéke, hiszen az ilyen babák nagyon gyakran:
- nehezen tudnak szopizni, üvegből inni (mint Emma),(...)") [link]
Hangsúlyozom, hogy így látatlanban csak a leírt tünetek alapján merült fel bennem a hipotónia, semmiképp ne ess kétségbe, nagyon fiatal még a babád, ha van is eltérés, semmiről sem vagytok lemaradva:)!
MOst láttam az utolsó kommentedet, amiben a féloldalasságról írsz, ezért még inkább javasolnám gyógytornász felkeresését.
A Dévény valóban elég drága, ha jól tudom, 5000 Ft, de talán érdemes lenne utánakérdezned, hogy Miskolcon nincs- e tb.- s szakrendelésen Dévény képzettségű gyógytornász és akkor oda tudnád vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!