Meddig magoztátok a banánt a babátoknak?
Figyelt kérdés
Mindig kimagozom a banánt -kivágom a közepét- és úgy turmixolom a 7 hónaposomnak. Kb 5 hónapos korától eszi, ez a kedvence. Csak érdekelne, hogy meddig kell figyelni a magjaira, mikortól eheti az egész banánt majd?2013. máj. 14. 13:12
21/29 anonim válasza:
Soha és nem is halotam ilyen ostobaságot 'kislányom egybe kapta 6-7 honapos korátol .
22/29 anonim válasza:
Én is hallottam már róla, viszont sohasem magoztam ki a lányomnak.
23/29 anonim válasza:
Soha nem magoztam még ki a banánt!Nem is halottam még róla!
24/29 anonim válasza:
Nekem meg az furcsa, hogy ti nem hallottatok erről. Én is kiszedem a magját. Most kezdek majd rátérni arra, hogy nem fogom kiszedni. (8 hónapos) Könnyebben emészthető mag nélkül.
Egyébként itt a gyakorin is volt már ez téma. És ott is volt olyan aki nem lepődött meg ezen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
(Itt én nem voltam válaszoló)
25/29 anonim válasza:
Soha nem magoztam ki a banánt és őszintén szólva én még ilyet nem is hallottam.
26/29 anonim válasza:
Én azt sem tudtam, hogy van a banánnak magja. Eddig nem figyeltem soha.
7 hónapos baba már nem olyan kicsi. 8 hónapos kortól már darabos ételeket is ehet nem, hogy a banán magját .. Tészta, pici darabkákra vágott husi stb..
27/29 anonim válasza:
Én is olvastam, hogy magozni kéne, de hogy miért,arra már nem emlékszem. Amúgy nem magoztam soha. Nem volt baja tőle.
28/29 anonim válasza:
Nekem anno mondta a gyerekorvos, hogy vágjam ki a magvas részt eleinte, mert így könnyebben emészthető. Anyukám is így csinálta anno. Én egy rövid ideig adtam a fiamnak így, a kivágott rész meg megettem. Szerintem már megpróbálhatod egészben is adni.
29/29 anonim válasza:
Kedves 26-os. Azért pontosítsunk, hogy durum tésztát ugye, mert abban nincs tojás. Ha már így ki lettem oktatva. :) 24-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!