Másfél éves kislánynak mekkora cipő kell?
Köszönöm a válaszodat,akkor túladok rajtuk.:)
Van benne egy 19-es kis raider szandál az az egy tetszik.
Viszont az még most nagy neki,jövöre pedig már kicsi lenne.Télen pedig csak nem adok a gyerekre szandit.:)
Vannak közte szép bőr cipők is,de én kriminális vagyok ezen a téren és nem adok rá akár mit a kislányomra.Ha nekem nem tetszik nem adom rá.:)
Köszönöm neked is.Akkor túladok rajtuk.:)
Nekünk még nem kell cipő még csak 6 hónapos.
Cipővel én is így vagyok, ahogy az eddigi válaszolók. Használtat inkább ne... minden gyerek más- és más, másként teszi le a lábát, másképp tapossa ki, ez meg megváltoztathatja a Te babád lábát...
Amúgy kislányom most 17 hónapos, jelenleg 20-21es cipőket/szandikat hord. Én általában 1 számmal nagyobbat veszek neki, ez nem lötyög, de így kibír 3-4 hónapot, adott esetben a nyarat. Sajnos csak 2 cipője van, egy fedett és egy szandál, mert nem állunk jól anyagilag...
2 cipő szerintem bőven elég nekik,olyan hamar kinövik amúgy is.:)
Én sem fogok többet venni neki 2db-nál majd ha kell.
:)
Ezt nem lehet tudni, van akinek még akkor is csak 18-19es lába van, van akinek 24-25ös.
De használt cipőt ne adj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!