Nem fura kicsit, ha egy 2 hónapos babához heti 1 napra bébiszittert fogadnak, mert a szülőknek szükségük van egy napra csak maguknak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 14:09
11/22 anonim válasza:
9: bírom az ilyen általánosítást. Mi is megtehetnénk, mégsem tesszük.
Mi is jártunk 2havonta wellnessezni, hetente moziba, étterembe, barátokkal bowlingozni, paintballozni stb.
Ettől még nem leszünk rossz szülők.
12/22 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi ezzel a gond, ha nem szopik?! Attól még lehetnek csodálatos szülei, hogy időnként egymásra is időt szakítanak és megtehetik ezt egy profi bébiszitter segítségével. Alapszabály, hogy mindig ugyanaz vigyázzon a babára és ekkora babát még éjjelre nem tanácsos másra hagyni. Az ősközösségben is többen vigyáztak a babákra, ahogyan Afrikában és más kollektivista országban is ezt teszik. Teljesen természetes dolog, az ember társas lény.
13/22 anonim válasza:
Ha szopizna nem tehetnék meg hogy egész napra másra bíznak egy ekkora gyereket. Ennyi.
14/22 anonim válasza:
Nem az az általános azért, amit írsz 11-es, hogy ilyen pici gyereknél (2 hónapos, nem két évesről van szó) hetente moziba járnak a szülők, plusz étterem, bowling stb. Egy 2 hónaposnál még az egész nap pelusozással, szopizással, büfiztetéssel, ringatással telik. Kivéve persze ha a szomszédban lakik a nagymama, aki szinte egész nap átveszi a gyerekkel kapcsolatos feladatokat. De egy 2 hónapos mellett én nem azt tapasztaltam, hogy a többség kétnaponta eljár szórakozni...
15/22 anonim válasza:
Kedves utolsó!
olvas el: 2 havonta.....Inkább +1 olvasás, mint elhamarkodott hibás válasz a semmiért.
16/22 anonim válasza:
11-es vagyok: úgy értettem, hogy a gyerek ELŐTT éltünk úgy. Most is megtehetnénk, de nem tesszük. Ezt is írtam.
17/22 anonim válasza:
Utolsó! Tényleg félreolvastam :-) Bocs. Csodálkoztam is hogy hogy van időtök ennyi szórakozásra egy 2 hónapos mellett :-D
20/22 anonim válasza:
2 hónapos gyereket vadidegenre szerintem őrültség.
de ők tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!