Mit szólsz hozzá, hogy megszületett Ördög Nóra kislánya Mici, mi a véleményed a kislány nevéről?
És ha Mici? Akkor most neked rosszabb lett az életed? Nekem sem tetszik, nem adnám a gyerekemnek ezt a nevet, de nekik meg ez tetszett, ezt adták neki. Lehet, hogy én meg a te gyereked nevére mondanám, hogy fúúúj, sosem adnám ezt a lányomnak.
Millió kérdés van itt gyk-n a nevekkel kapcsolatban. 10-ből 9-en azt írják, hogy az a fontos, hogy a szülőknek tetsszen, ne másoknak. Akkor az Ördög Nóri miért kivétel? Őt miért lehet megszólni?
Egyébként meg ezerszer inkább Mici, mint Dzsesszika, meg Ronáldinnyú, meg a hasonlók.
Ha így anyakönyvezték, Micinek, akkor elég gáz. Ők se gondolnak arra, hogy ez a kislány egyszer majd felnőtt lesz, amikor elég ciki lesz a Mici hivatalos névnek.
Ha a Mici csak becézés a babának, akkor semmi gond vele.
Hát...
Egy dr. Nánási Mici és egy Nánási Mici miniszter asszony is szarul hangzik...
Remélem, hogy csak becenév.
Furcsa, de nem az én dolgom.
Abból gondolom, hogy Mici a neve, és nem csak így becézik, hogy teljesen le lett írva. Nánási Mici.
Én biztos nem írnék becenevet, vagy vezetéknevet.
Tehát pl. megszületett a kislányunk, Nánási Mia. Vagy megszületett kislányunk, Mici. A kettőt keverni nekem szokatlan.
én azt hittem, hogy ez csak becenév.
szerintem borzasztó idétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!