Tejmentes tápszert tudtok mondani?
Humana sl+ szója alpapú, azt hiszem kb. 2600 Ft támogatás nélkül
Neocate LCP aminósav alapú, 10000 Ft támogatás nélkül,de ezt lehet,hogy csak receptre adják és csak gasztrós doki írhatja fel.
Milumil Som, ez nem tudom mennyi, szója alapú, 6 hós kor után adható, ezt nem itta még a kisfiam.
Üdv.: tejfehérje és laktózérzékeny kisfiú anyukája
Elolvastam az első válaszoló linkjét,de a Pepti meg a Pregomin az tejalapú, csak a Pepti az tejfehérje, a Pregomin az meg tejfehérje és laktózmentes,de tejből vannak :-)
Második voltam
3-as: igaz, amit írsz, viszont ha allergia miatt kérdezi a kérdező, akkor ezek a tápszerek is szóba jöhetnek.
Nekem pl. a kislányom a Peptit kapta, allergia miatt, és bevált neki.
Kedves utolsó!
Én nem mondtam,hogy ezek a tápszerek nem jöhetnek szóba, csak azok nem tejmentesek. :-)
Természetesen azt is ihatja, az én kisfiam most Neocatet eszik, most fogunk váltani 2 hét múlva Pregominra, kíváncsi leszek...
Tudom, hogy nem azt írtad, csak azt akartam, hogy a kérdező tudja, hogy attól még nem kell kizárni ezeket a készítményeket, mert tejalapúak. Már ha tényleg allergiáról van szó.
Tényleg kérdező, miért kell tejmentes tápszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!