Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves anyukák! Mennyivel...

Kedves anyukák! Mennyivel született a babátok? Hány cm és g? Fiú v. lány? 2 hónaposan hány kg volt? Vezettek a növekedéséről naplót amibe mindig beírjátok az aktuális súlyt és hosszt?

Figyelt kérdés

Nekem most múlt 2 hós kisfiam és mindenki aki látja megjegyzi, hogy milyen nagy gyerek és hogy mennyire fejlett. Érdekelne, hogy tényleg nagyobb e mint a többi 2 hós baba. Nekem nem tűnik nagynak. Átlagos súllyal született. 3400g volt és 55 cm. Most 6200 g és 65cm

Elkezdtem egy kis füzetben vezetni, hogy 2 hetente mennyit nő és mennyit hízik. Más is csinál ilyet? Szerintem jó móka lesz majd "nagy korába" megmutatni neki. :)

2009. okt. 1. 08:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Kislányom 2490g és 49cm született "40.hétre csak kis súllyal"!!! 2 hónapossan 4580g és 56,5cm volt,most 19 hónapos és 11,7kg és 82cm! Én is mértem hetente és naptárba írtam, de a tanácsadáson mérték mindig most onnan nézztem ki neked az adatokat!
2009. okt. 1. 11:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem a gyerekorvos sosem jegyezte meg, hogy milyen nagy, csak az ismerősök. Amikor kérdeztem, hogy normális e a fejlődése azt mondta, hogy teljesen normális. Csak anyatejes, annyi tejem van mint egy tehénnek:D Remélem jó sokáig tudom szoptatni.

2009. okt. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!