14 hónapos kislány 7.5 kg. Nem kevés ez?
Figyelt kérdés
Egy ismerős családdal találkoztam, a kislány egyidős az enyémmel. Az én lánykám 11.3 kg, az ismerőséké 7 és fél. Olyan kis csöpp és rettenetesen vékonyka. Ez még belefér a normális kategóriába és csak az én vasgyúró tündérkémhez szokott szemem látja nagyon kevésnek?2013. máj. 12. 22:03
11/15 anonim válasza:
Ismerek egy hasonló méretekkel rendelkező kisfiút. Ő is pici és vékonyka, nagyon sokáig nem volt hajlandó az anyatejen kívül mást enni, igény szerint szopizott elég sokat, megtömni nem tudták, egyébként egészséges, azóta 1,5 éves és már az étvágy is alakul. Sajnos vannak rossz evő, vékony csontú gyerekek.
12/15 anonim válasza:
Annak tűnik. Úgyis viszik nem soká 15hós oltásra, ott úgyis szólnak, ha kórosan sovány. A lányom 15 hósan volt 11kg. Mindezt úgy, hogy iszonyú sokat megy, szalad. De ő nagyon jó evő. Lehet az ismerősödék gyereke nem jó evő, alkatilag nem hajlamos hízásra.
13/15 anonim válasza:
Az én kislányom meg 20-hónapos és8750g.Voltunk kivizsgáláson és semmi baja.Azt mondta a doktornő,hogy ilyen fajta nem tudok vele mit csinálni.Nem mnden gyermek egyforma
14/15 anonim válasza:
Elég kevésnek tűnik.. Ilyenkor azon gondolkodom el hogy engem miért csesztetnek a védőnőnél, mikor a babám 2310g-mal született, 8 hónaposan 8 kg volt, és szerintük kevés, pedig bőven meg 3x-ozta a születési súlyát, és messze nincs még 1 éves...
15/15 anonim válasza:
Igen valóban elég kevésnek tűnik, főleg az én 13 hónapos kislányomhoz, aki 2750 grammal született és most 11 kg.
De lehet tényleg ilyen alkat a kislány! Mikor egyszer voltunk a védőnőnél, volt ott egy anyuka a 18 hónapos kisfiával, aki alig volt 8 kg. Anyuka azt mondta egyszerűen nem tud vele mit csinálni, eszik a kicsi rendesen, voltak már mindenféle vizsgálaton de semmit nem találtak. Annyit mondtak ő ilyen alkat. De van egy ismerősöm pl. akinek azért vékonyka a kisfia, mert vashiányos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!