Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez? Kislányom 13...

Mi lehet ez? Kislányom 13 hós, ma az esti fürcsinél vettem észre, hogy tiszta kiütés, főleg a háta. Nem olyan hólyagos, de eléggé tele van. Van a hasán, lábán is. Anyukám szerint lehet a melegtől, és ma lehet, hogy tényleg túlöltöztettem.

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 20:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ami eddig biztos, az az, hogy szájfertőzése van, amit nagy valószínűséggel egy vírus okozott.A kiütéssel kapcsolatban még nem tudok semmi konkrétumot, de ahogy írjátok ti is, lehet, hogy a vírus+ antibiotikumtól van.köszönöm szépen a segítséget csajok, tündérek vagytok!!!!!
2009. okt. 3. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, én az első és a második válaszoló vagyok egyben. Azért írtam Neked, hogy csalán lehet, (allergia valamire) ,de én még életemben nem láttam olyan dokit, aki meg tudta volna mondani, hogy mitől csalános valaki. Mint például én, aki már 7 éve szenvedek ettől, állandóan vissza-visszatér, és hónapokig vagyok benne. Már vizsgálatok tömegén vagyok túl, és semmi... :( Ha csalán (azaz allergia), akkor csak annyi a teendő, hogy szépen megvárod, amig elmúlik. Nem lesz semmi baj. :) Esetleg figyeld, hogy ha legközelebb is kijön, hogy előtte mit evett. (előtte való nap, vagy pár órában).
2009. okt. 3. 20:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Elmentünk ma egy természetgyógyászhoz, aki szerint vírus miatt lett csupa kiütés, ami már elég szépen húzódik vissza.Így már ketten tippeltek a vírusra, talán így már 1 cseppet nyugodtabb vagyok.
2009. okt. 5. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!