Mi lehet ez? Kislányom 13 hós, ma az esti fürcsinél vettem észre, hogy tiszta kiütés, főleg a háta. Nem olyan hólyagos, de eléggé tele van. Van a hasán, lábán is. Anyukám szerint lehet a melegtől, és ma lehet, hogy tényleg túlöltöztettem.
Hát ezt elég nehezen, szinte sehogy, csak ha étkezési naplót vezet az ember, és figyeli, melyik nap jön ki a csalán, és előtte egy-két nappal miket evett.
Okozhatja új mosópor is, vagy ha a kis kezével belenyúlt valamilyen kemikáliába... Kideríteni nagyon nehéz az okát.
Ha nagyon nem múlik, vidd el bőrgyógyászatra, bár előre tudom, hogy kap ecsetelőt, és ennyi.. (tudom, sajnos én minden évben csalános vagyok, és 3-5 hónapig is eltart, azaz az év majdnem felében) :(
Aktil duot kapott 7 napig,majd befejeztük és 2 nap múlva kiömlött.Annyival másabb a helyzet, hogy már a nyelve tiszta hólyag,ill.,hogy lázas volt.Most megint kap antibiotikumot+fenistil csepp, calcimusc, normaflore,ecsetelő a szájára.3 dokinál voltunk, mind mást mond.1:tojásallergia
2:gyógyszerallergia
3:vírus
Teljesen el vagyok keseredve, mert semmi biztosat nem tudunk, és a bizonytalanság a legrosszabb.Esetleg nem hallottatok hasonló esetről?Mi lett a vége.Segítsetek kérlek!!!!!Egy elkeseredett 1 éves kiscsaj anyukája, 16hetes km.
esetleg bárányhimlő? de azt a doki biztos látta volna...
viszket neki? próbáld még a mentolos hintőport, ha viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!