Ha megyek valahova a picivel és tudom, hogy nem érek haza a következő etetésre, akkor hogy adjam neki oda a lefejt anyatejet?
Mondjuk én szoptatom így azért nekem könnyebb a helyzetem.
Mindenképpen cumisüvegbe rakd a lefejt tejet, És mivel már meleg van ezért mindenképpen tedd hűtőtáskába. Aztán ha a pici megéhezik akkor cumisüvegmelegítőbe ( autós) melegíts, vagy a védőnőnél kérd meg hogy melegítsék meg.
Csak így tudod csinálni. Tudom macerás de a tápszert adók is így csinálhatják.
Szoptatni nem tudod?
1. vagyok.
nekem nincs olyan hely ahol ne szoptatnám meg ha éhes! :-)
Mondhat bárki bármit. Ha egyszer a gyerekemet így tudom táplálni akkor így táplálom.
Etettem már meg az orvosi vizsgálóban, de legtöbbször az autónk hátsó ülésén. Hát.. nem túl kényelmes megoldás, de plédekkel az ablakokat le szoktam takarni, a hátsó ablakhoz is rakok valamit meg az első ülések fejtámlájára is hosszában, így nem zavar ha jövés-menés van a parkolóban.
De most látom csak igazán mekkora probléma és mekkora hiányossága ez kis hazánknak. Mert bevásárlóközpontokban, vagy nagyobb üzletláncoknál azért lehetne egy pelenkázós-szoptatós szobát fent tartani a kisgyermekes anyukáknak. De sehol nem találtam még ilyent.
A tisztába tevés még talán nagyobb procedúra, mert az autó hátsó ülésén ha már a hordozó is ott van az egyik felén akkor szinte lehetetlen véghez vinni.
Hát igazad van teljesen.. Eddig nem nagyon foglalkoztam az ilyen dolgokkal, de mióta anyuka lettem, és engem is érint, tényleg csinálhatnának ilyet...
Autós megoldás jó :D
Én is főleg a kocsiban szoptattam.
De nagyon sok helyen van olyan helyiség, ahol lehet szoptatni. Csak ki kell erőszakolni kedvesen. :)
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!