Én lehet túl szkeptikus vagyok, ennek ellenére ha megírnád a hatását (nálatok működött-e), örülnék.
Eddig nem is hallottam erről, megmondom őszintén. Mennyire babáknak való? Másfél évesnél is hathat?
Megrendeltem elvileg a héten ideér. Remélem használ mert már kivagyunk (10 hónapos).
azt írják, hogy 0 hónapos kórtól használható, elvileg 1,5 évesnél is hatásos lehet.
Itt van a szombat és mi még mindig nem aludtuk át az éjszakát.DE ESTE HAMARABB ELALUDT ringatás nélkül és az eddigi 10-12 keléshez képest csak 4-szer keltünk fel.
Tapasztalat: valamennyit segített, de még mindig nem az igazi,lehet, hogy huzamosabb használati idő után jó lesz nem tudom. Kitartóan használom míg el nem fogy ez az adag és meglátom mi lesz a későbbiekben.
Mióta legutóbb írtam azóta is használjuk az esszenciát. Tényleg hatásos, mert csak kétszer kelünk fel a rengeteg helyett.
Sőt volt olyan éjszakánk amikor csak egyszer illetve este 8-tól reggel 4-ig aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!