Nem érdekel ha Bunkó voltam?!
a családban van egy nő aki nagyon útál engem elvileg irigy rám,de nem tudom mire,neki is van gyereke,állandóan kígyót-békát mond rám és nagyon sok gonosz dolgot,a szemembe meg mézes-mázas egy igazi sz@rkeverő,a terhességem alatt is mástól hallottam vissza,hogy azt mondta jól hasba kéne rúgni hogy elmenjen a baba..
ennek 1 éve.
ma meg erre sétált az anyósával,aki bejött hogy megmutassa neki a kisfiamat,5 hónapos.mondtam oké de nem foghatja meg,erre kivitte neki, mire kimentem már a kezében fogta, én meg szó nélkül odamentem és kivettem a kezéből és közben motyogtam nem tetszésemet nyílvánítva.
bunkó voltam? nehogy már az a nő fogdossa a kisbabámat aki a hátam mögött meg minden szemétnek elhord és útál engem,mellesleg mondtam hogy NE fogja meg a babámat erre fel az anyósa meg odaadja neki,..2 perc múlva mentem utánuk csak épp wc-n voltam azért nem tudtam velük kimenni..
ideges vagyok mert az a kis ribanc megfogta a babámat..
ez nem az én hibám.
nem ismeritek ezt a nőszemélyt.
én azt hittem több évig hogy jóban vagyunk.én mindig barátkoztam vele aztán többször kiderült hogy a hátam mögött meg mindennek elhordott engem puszta féltékenységből.
mindenkire és mindenre féltékeny.
én nem bántok senkit
de most ti szeretnétek ha olyas valaki fogdosná a babátokat aki nektek rosszat akar és zaklat titeket?
mert olyan is volt hogy hívogatott telefonon.
nem, láttam vendégül,kint ültek a padon és úgy vitte ki mama neki megmutatni,az meg persze már meg is fogta.
biztos nem tetszett neki mert látta milyen pofát vágok na meg egyből kivettem a kezéből a fiamat.
tudom,tudom nem a gyerekek kell hogy lássák kárát a felnőttek hülyeségein,na de akkor is,engem holtan látna legszívesebben bezzeg a babámat meg csókolgatná?
na ne.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!