Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érdekel ha Bunkó voltam?!

Nem érdekel ha Bunkó voltam?!

Figyelt kérdés

a családban van egy nő aki nagyon útál engem elvileg irigy rám,de nem tudom mire,neki is van gyereke,állandóan kígyót-békát mond rám és nagyon sok gonosz dolgot,a szemembe meg mézes-mázas egy igazi sz@rkeverő,a terhességem alatt is mástól hallottam vissza,hogy azt mondta jól hasba kéne rúgni hogy elmenjen a baba..

ennek 1 éve.

ma meg erre sétált az anyósával,aki bejött hogy megmutassa neki a kisfiamat,5 hónapos.mondtam oké de nem foghatja meg,erre kivitte neki, mire kimentem már a kezében fogta, én meg szó nélkül odamentem és kivettem a kezéből és közben motyogtam nem tetszésemet nyílvánítva.

bunkó voltam? nehogy már az a nő fogdossa a kisbabámat aki a hátam mögött meg minden szemétnek elhord és útál engem,mellesleg mondtam hogy NE fogja meg a babámat erre fel az anyósa meg odaadja neki,..2 perc múlva mentem utánuk csak épp wc-n voltam azért nem tudtam velük kimenni..

ideges vagyok mert az a kis ribanc megfogta a babámat..

2013. máj. 9. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Ne csodalkozz hogy igy viszonyulnak hozzad ha te igy beszelsz roluk... Kolcsonos a dolog akkor mit varsz? Mellesleg nem fog osszetorni a gyereked mert megfogta a no! Azt amit meg mastol hallottal mint pletyka felejts el, lehet nem is igaz.. Igen bunko voltal. Ha te jobbnak gondolod magad naluk akkor kerekedjel felul ezeken a kicsinyes problemakon es viselkedjel normalisan csaladtagokkal. Lehet hogy akkor ok is tobb tiszteletet fognak mutatni. Megiscsak rokonok? a gyerekeitek, azt akarod hogy normalis csaladban egymast szeretve nojjenek fel vagy ott ahol allandoan marakodnak es veszekednek? Gondolkozz.
2013. máj. 9. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem felfújod a dolgokat...
2013. máj. 9. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Te nem a háta mögött ekézed?
2013. máj. 9. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Én meg azt mondom,ideje felnőni!Tudtommal két anyukáról beszélünk,ha probléma van azt meg kell beszélni.És lehet pont így akart feléd közeledni,te meg elhajtottad.
2013. máj. 9. 18:43
 5/12 A kérdező kommentje:

ez nem az én hibám.

nem ismeritek ezt a nőszemélyt.

én azt hittem több évig hogy jóban vagyunk.én mindig barátkoztam vele aztán többször kiderült hogy a hátam mögött meg mindennek elhordott engem puszta féltékenységből.

mindenkire és mindenre féltékeny.

én nem bántok senkit

de most ti szeretnétek ha olyas valaki fogdosná a babátokat aki nektek rosszat akar és zaklat titeket?

mert olyan is volt hogy hívogatott telefonon.

2013. máj. 9. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Igazat adok neked. Ha velem is így viselkednének én se lennék kedves vele.Hogy jön ő ahhoz h hasba kéne rúgni. Ezután a kijelentése után nemh a gyerekemet nem nézhetné meg de a házamba se engedném be. És mondhatna mindenki amit akar. Végképp nme voltál bunkó. Igenis állj magadért mert ha nem ott rúgnak beléd ahol csak tudnak!!!!
2013. máj. 9. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha valaki ilyet mondana a hátam mögött, nemhogy nem mutatnám meg neki a gyerekemet, hanem többet szóba sem állnék vele.
2013. máj. 9. 20:03
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Én meg biztos huelye vagyok, de felülemelkednék a kedves hölgy bunkóságán, mivel nem szeretnék az ő szintjére süllyedni. Attól, hogy egy szánalmas nyomi, még nem fertőző.
2013. máj. 9. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kell lesüllyedni de miért kell kedvesen, nyájasan még vendégül is látnod? Neh már még te nyalj neki.
2013. máj. 9. 21:01
 10/12 A kérdező kommentje:

nem, láttam vendégül,kint ültek a padon és úgy vitte ki mama neki megmutatni,az meg persze már meg is fogta.

biztos nem tetszett neki mert látta milyen pofát vágok na meg egyből kivettem a kezéből a fiamat.

tudom,tudom nem a gyerekek kell hogy lássák kárát a felnőttek hülyeségein,na de akkor is,engem holtan látna legszívesebben bezzeg a babámat meg csókolgatná?

na ne.!!!

2013. máj. 9. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!