Ti mikor szólítottátok először néven a babátokat?
Figyelt kérdés
A mi picúrunkat Olivérnek hívják, de főleg apuci még babának hívja! 6hetes.2013. máj. 10. 07:50
21/26 anonim válasza:
olvasd el a suttogó című könyvet,abban is leírják hogy nem szabad azt mondani neki hogy baba,ez olyan mintha a férjed úgy szólítana hogy asszony,te meg őt úgy hogy ember....gáz.még ha pocakban lenne,és úgy mondaná azt mondom oké.de úgy hogy már 6 hetes csecsemő!megilleti a tisztelet szerencsétlent!még a macskámat is a nevén szólítom,nem azt mondom neki hogy gyere enni macska...saját gyerekedről van szó...pfff megvan a véleményem!
22/26 anonim válasza:
én "Ember"-nek hívom a férjem, vagy "Apjok"-nak, ő pedig Asszonynak, vagy "Anyjok"-nak nevez :) még sincs semmi lelki problémánk. Poén és kész.
23/26 A kérdező kommentje:
21 es! Korlátolt agyú vagy ha azt gondolod hogy sose fogjuk a nevén hívni. És a férjemnek nem áll még a szájára a babánk neve, ha nem olvastad volna el! Ismétlem szerencsétlennek senki ne nevezze a gyermekem, nem félsz hogy visszaszáll? És nem a véleményedet kérdeztem, úgylátszik értelmezési problémáid is vannak! Sajnállak :) Zsófi köszi, Móni voltam! :)
2013. máj. 10. 20:32
25/26 A kérdező kommentje:
:) :) :)
2013. máj. 10. 22:05
26/26 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy lett neve (amikor megmondták a nemét), mindig a nevén szólítottuk, becézve. Csak addig hívtuk babának, amíg nem találtunk neki nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!