Ti mikor szólítottátok először néven a babátokat?
Figyelt kérdés
A mi picúrunkat Olivérnek hívják, de főleg apuci még babának hívja! 6hetes.2013. máj. 10. 07:50
11/26 anonim válasza:
Nekem annyira egyértelmű h az első perctől mondom a lányomnak h Bogika, Bogicica, Boglárka attól függ miért szólítom. Én úgy vagyok vele ha első perctől mondom neki annál hamarabb tudatosul benne h ő róla van szó. 3 hónapos a lányom.
12/26 anonim válasza:
de persze nem csak ezt mondjuk neki szoktuk h Babóca, Mogyi meg ilyen kis becézések is :)
13/26 anonim válasza:
Nem is igazán emlékszem, szerintem hónapokig nem, vagy csak nagyon ritkán szólítottam a nevén. Most 9 hónapos, 90%-ban a becenevein szólítom, mégis hallgat a keresztnevére is.
14/26 anonim válasza:
Az elsőt születése óta.
A másodikat azóta, hogy kitaláltuk a nevét. 34 hetes magzat volt.
A harmadikat is mióta a nemét és a nevét tudjuk, egy hete.
15hkm
Nekem pont becézgetni furcsa őket. A nagy volt egy ideig manó, de hamar leszoktunk róla.
15/26 anonim válasza:
Tegnap még "Babának" és "Picinek" hívtuk, de megtudtuk a nemét, azóta a nevén szólítjuk. :) Még pocakban van. :) de könnyebb így beszélgetni róla, és mi is szokjuk :)
16/26 anonim válasza:
Azóta nevezzük nevén, mióta megtudtuk a nemét, és lefixáltuk a nevét. Persze, sokat becézzük (Kis tücsök, Puklimanó /ezt azért mert állandóan puklit csinál a pocimra :)/, Fészkelődős Fáni), de többnyire Hannának vagy Hanna babának nevezzük.
25 hetes kismama
17/26 A kérdező kommentje:
9es van beceneve a kicsinek, én Olibabának szoktam őt hívni, elég lett volna ha csak a kérdésemre válaszolsz, és nem szerencsétlenezed le a gyerekemet teee..... ! Amúgy másnak köszönöm szépen a válaszát, akkor nem csak mi vagyunk úgy hogy még nehezen áll a szánkra a neve! :)
2013. máj. 10. 09:23
18/26 anonim válasza:
Mi azóta ahogy megtudtuk,hogy fiú...egyébként ő is Olivér!
19/26 anonim válasza:
Az én fiam is Olivér:)
Mi Olivér babának hívtuk még pocakban volt, aztán most Oli, Olika és Olivér. 15 hónapos
20/26 anonim válasza:
Az első perctől kezdve Kleó-babának hívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!