Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek ilyen tányérja?...

Van valakinek ilyen tányérja? Hasznosnak tűnik, mert nálunk is mindig kiborul minden? Ha igen írnátok tapasztalatot róla? Most akarom megvenni, mert nem is drága!

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 9. 23:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ennyire nem ér semmit?Felborul vagy mi a probléma pontosan?
2013. máj. 9. 23:24
 12/16 Jégtánc ***** válasza:
Alapból kicsi az űrtartalma.Amíg az ember csak hozzátáplál addig nem gond,viszont azért meg felesleges.Sima tálka is megteszi.A másik hogy elvonja a figyelmet az evésről főleg ha már egyedül próbálkozik a gyermek.Ezt figyeltem meg,természetesen vannak akiknél bejön.
2013. máj. 9. 23:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Maga a tál nem borul fel,de ha a karimájánál azon a 3 lyuk egyikén fogva felemeljük,és azt várjuk,hogy nem borul ki pl. a sósperec akkor bocsika de mégis kiborul :)
2013. máj. 9. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is van,a kisfiam kapásból szétszedi és akkor már bizony kiborul:D
2013. máj. 9. 23:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk sem vált be, a kisfiam simán meg tudja úgy fogni, hogy egy pillanat alatt kiborítja a tartalmát, még élvezi is, a sima tálkát nem borítja fel ilyen boldogan :)
2013. máj. 10. 04:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is akartam venni, egy ismerősömnek van, ő mondta, hogy egy nagy szar az egész, így nem is vettem meg.
2013. máj. 10. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!