Akik negyven év felett szültek, minden rendben volt a szülésnél és a babával?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után, estetek áldott álapotba?
Az is érdekelne, ha estleg ismerős körben van valakitek ahol minden rendben Volt?
2013. máj. 9. 16:04
1/3 anonim válasza:
Hát én ugyan "csak" 38 voltam, de minden rendben volt, és 3 év után estem teherbe (nem voltam semmilyen vizsgálaton, sem beültetésen, stb., abszolút a természetre bíztam).
Most tervezünk még egy kistesót, aki már mindenképpen 40 fölött fog megszületni (szeptemberben töltöm be a 40-et), legalábbis remélem, hogy sikerül.
2/3 anonim válasza:
Kórházban ismertem meg igaz nem volt 40 csak 37 éves volt 35.hétre lett meg a kisfia HELP szindrómája lett a kismamának. A teherbeeséssel nem volt gondjuk. Ez is csak véletlen volt. Mindenkinek más a szervezete. Amúgy meg vannak dolgok amik kockázatosabbak gyakrabban előfordul idősebb nőknél de ez nem törvényszerű h úgy is kell lennie.
3/3 A kérdező kommentje:
Én 38 voltam amikor szeptemberben szültem és októberre pedik 39. töltöttem.Ez már 2 és fél éve Volt és most nagyon gondolkodom a következő babán.
2013. máj. 9. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!