Segítentek? Kóstoltatás?
Én is azt mondom, hogy megbízhatóbb minőségből vannak a bébiételek! Én csak a rizsliszt-et nem gondoltam elsőre hogy azzal együtt adjam a babámnak. De mindenki maga dönti el. Az én babám pl csak a bébiételeket eszi, amiket én főztem idáig, abból semmit!!! Egyedül az almát és a banánt fogadja el úgy, ahogy csinálom. Neki még nagyon kell az extra pépes, minden mástól öklendezik.
Amíg még kostolgatja a leveket, vagy egy-egy kanál pürét, azokat még étkezés között. De amint enne belőle több kanállal is, én már azzal kezdtem az étkezést, és utána pótoltam anyatejjel/tápszerrel. Csak az eleje a nehéz -nem is minden babánál-, aztán már szépen megtanulják a kanalazást, utána már gyorsabban mennek az étkezések kiváltásai.
Jó falatozást és sok mosolyt evés közben! :)
2-es voltam.
de van benne adalékanyag.
Ha az van ráírva,hogy nem tartalmaz pl.tartósítót,akkor nincs benne. De ha azt írják rá,hogy hozzáadott tartósítót nem tartalmaz,akkor az azt jelenti,hogyők nem tettek bele a gyárban,de ha a beszállítója tartósítózza az alapanyagokat,akkir nem kell ráírniuk,csak azt,hogy "hozzáadott"szar nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!