Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Kisbabánk, aki lassan 7 hetes eddig viszonylag jól aludt, általában bealudt at evésekbe, főleg az estiekbe. Este olyan 10-11 körül volt egy etetés, aztán olyan 2-3 körül ébredt, majd 6-7 körül. De most az történt, hogy este 8-kor kapott enni, 9 körül elaludt, és csak 2-kor ébredt, amivel nincs gond. Megetettem, de nem aludt bele, ahogy az lenni szokott, hanem kipattant a szeme, és egyszerűen nem tudom elaltatni.. Már mindent próbáltam, most épp a hintájában ül, azt vetettem be, de olyan élénk, mintha nappal lenne... eddig még nem volt ilyen. Miért lehet ez?2013. máj. 9. 02:45
1/3 anonim válasza:
Rossz ötlet volt a hinta. Fektesd ilyenkor magad mellé, szoptasd addig míg el nem pilled megint. Az én babám is ilyen. Éjszaka ha felkel úgy sír, mint akinek nagyon fáj valami. De a cicin elpilled egy idő után. És ilyenkor nem szoktam hozzá beszélni. De az is lehet, hogy növekedési ugrása van és ilyenkor vannak ilyen jelenségek. Az én babám ezt is és még a frontot is megérzi. Nyugodt éjszakákat kívánok Nektek :)
2/3 anonim válasza:
Én sem hintáztatnám éjjel, ebből azt veszi le, hogy éjjel nem kell aludni, elkezdtél egy lehetséges rossz szokást.
Én ilyenkor magamhoz vettem a nagy ágyba, és ott feküdtünk a vak sötétben. Így előbb-utóbb elaludt, és nem volt játék éjjel..
Ma egyszerűen nem aludt jól, nálad is van ilyen, igaz?
3/3 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem vittem véglegesen rossz útra.. egyszeri alkalom volt ez az éjszakai hinta, már végképp nem jutott eszembe semmi más. Magam mellé is vettem, de tárva-nyitva voltak a szemei. A hintában végül bealudt, utána beraktam a kiságyába, és 3-tól fél 8-ig aludt :)
2013. máj. 9. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!