Most akkor ez jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Fiam kb. 8hónapos kora óta teljesen egyedül játszik.Kb.napi 1-2 órát igényel maximum játék,foglalkozás terén.Most 11 hónapos.Addig viszont elég sokat volt ölben.Eleve 7,5 hónapos koráig hasfájós volt,7 hónapos korában volt egy enyhébb szeparációs szorongása igy sokat volt kézben:)Ma viszont megszólt egy vendégem,hogy ez valószinű azért van,mert nem foglalkozok vele eleget ezért nem tart rám igényt.Ez rosszul esett és most lelkiismeret furdalásom van pedig pár helyen meg azt olvastam,hogy jó mert igy sokat tanul magától.Szerintetek?2013. máj. 8. 20:44
1/5 anonim válasza:
Ez hülyeség. Nekem két gyerekem van, az egyik állandóan rajtam lógna (ha a tesója nincs itt akkor meg is teszi), ha másik viszont tök jól elvan. Barátnőm gyerekeinél és az ismerősi körben is azt látom, hogy ez inkább a gyerek karakterétől függ.
2/5 anonim válasza:
Mostanában sokan azt hiszik, hogy egy gyereket álló nap szórakoztatni kell, utána meg siránkoznak, hogy nem tudnak 2 lépést tenni anélkül, hogy a gyerekük ne üvöltene. Örülj neki, hogy ilyen önálló, jó természetű gyereked van. A fiam is ilyen, én örülök ennek.
3/5 anonim válasza:
Te is érzed, hogy ez igy jó ugye?szerintem teljesen jol van amit írtál, ha eljátszik, bele merül egyedül hát hagyom én is,még meg is dícsérem milyen szuper ötletekkel áll elő miközben játszik.olyan is volt, hogy be akartam kapcsolodni, de azt mondta,hogy anya most én csinálom....ügyes a babád,örülj neki!
4/5 anonim válasza:
Teljesen jó. ha jól érzi magát az önálló játék közben, fura lenne, ha közölnéd vele, most igenis tessék anyával játszani, ha tetszik, ha nem. Örülj neki, hogy ilyen. Igen fontos az önálló játék, így tanul a legjobban, sőt még kisóvódás korban is a szabad játék a legfontosabb tanulási forma. Lesz később olyan időszak, hogy szó szerint pisilni nem tudsz majd elmenni nélküle. A gyerekek folyton változnak. Ha nem törődnél vele eleget, annak más, sokkal szembeötlőbb jelei lennének. Amíg kiegyensúlyozott és boldog baba, ne foglalkozz senkivel.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,telesen jól érzi magát,kiegyensúlyozott,nevetgél,rohangál,pakol,tesz-vesz.A nem tudok elmenni pisilni nem lesz újdonság,mert ahogy irtam,8 hónapos koráig 90%-ban kézben volt:)
2013. máj. 8. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!