Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babanaptejet ajánlanáto...

Milyen babanaptejet ajánlanátok, ami nem vág földhöz anyagilag és biztosan megbízható?

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 16:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani.

Menj be a patikába tedd fel a kérdésedet ők a szakemberek.

Mi akár mit írunk neked az nem jó.

Felesleges volt feltenned a kérdésedet....

2013. máj. 11. 21:26
 32/43 anonim ***** válasza:

..és még mindig vár..és vár..és kérdez..és magyaráz ,és kioktat:D

bocsi de tényleg a gyógyszertárban sokkal jobban megmagyarázzák a dolgokat,mint mondjuk a gyerekorvosnál.Kérj segítséget,biztos van "statisztika" ami alapján tudnak neked segíteni:)

Szép estét!

2013. máj. 11. 21:59
 33/43 anonim ***** válasza:
Csak isten mentse azokat a patikusokat ahova betéved... :D
2013. máj. 11. 22:17
 34/43 anonim ***** válasza:

Amúgy nem tökmindegy milyen naptejet veszel??

Csak legyen legalább 30, de méginkább 50 faktoros.

Itt senki sem akar rosszat a gyerekének, ha nem lennének megbízhatóak ezek a krémek, nem árusíthatnák, vagy rengeteg gyerek kiütéses, beteg lenne tőle.

Túlparázod!

Már bánom, hogy az elsők közt válaszoltam neked abban a hiszemben, hogy segíthetek.

2013. máj. 11. 22:25
 35/43 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog betévedni egy patikába sem. 3 napja puffog és osztja az észt, ahelyett, hogy megtalálja az olcsó, de teljesen biztonságos naptejet.
2013. máj. 11. 22:25
 36/43 A kérdező kommentje:

"Itt senki sem akar rosszat a gyerekének,..."

Ezt én is gondolom, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki tudja, hogy mi jó és mi nem, vagy hogy van rá lehetősége megvenni.

"vagy rengeteg gyerek kiütéses, beteg lenne tőle"

Szerinted nincsen elég beteg? a sok rák, talán tudod mitől van? Azt hiszed egy anyag csak kiütést vagy azonnal látható bajt tud okozni? a géntranszkripció és fehérje interakciók és jelátviteli útvonalak bonyolult hálózatába ha belenyúlsz olyan szerekkel, amire az evolúció során nem alkalmazkodtunk, lehet hogy csak évek múlva lesz tőle rákod.

2013. máj. 13. 08:32
 37/43 anonim ***** válasza:
68%

Erre csak azt tudom írni, hogy te nem vagy normális, kezeltesd magad.

Milyen jogon hülyézel le te bárkit? Ha valakivel gond van az te vagy. Menj már le a gyógyszertárba, te okos tojás, ne itt add ki a fusztrációidat.

2013. máj. 13. 10:42
 38/43 A kérdező kommentje:
senkit nem hülyéztem le! nem tudom miért jó neked ilyen konfliktust gerjeszteni
2013. máj. 18. 09:35
 39/43 anonim ***** válasza:
Mert otthon el van nyomva.
2013. máj. 22. 11:49
 40/43 anonim ***** válasza:

37-es vagyok.

Utolsó, szerinted engem nyomnak el itthon? Gratulálok, te már csak tudod, hiszen ismersz, ugye?

A Kérdező itt problémázik napok óta, és volt olyan kommentje, amikor arra a válaszolóra reagált, hogy aki azt írta, hogyha káros lenne, nem lehetne forgalomba. Erre írta, hogy a XXI. században van olyan hü..e aki ezt elhiszi? De a kérdező nem szítja a feszültséget, csak én, ugye?

2013. máj. 22. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!