Milyen babanaptejet ajánlanátok, ami nem vág földhöz anyagilag és biztosan megbízható?
Szerinted ki fogja neked azt mondani, hogy ez vagy az olcsó, és 100%, hogy jó? Mindenki csak azt tudja ajánlani, ami neki beválik.
A DM-es Babylove például olcsó, nagyrészt természetes, fizikai védelmet nyújt, tehát elvileg tökéletes. Az én kisfiamon mégis megjelent egy-egy csalánkiütés miután bekentem vele, így nem használjuk, vettünk helyette szintén a DM-ben Sundance-t, ami szintén olcsó, 50-es, attól nincs semmi baja. De ez még nem garancia arra, hogy neked is jó lesz.
Szerintem a megbízhaató és a nekünk bevált itt egyenlő.Mivel nekünk bevált így megbízható is,mert nem ég meg tőle a babám.Számodra milyen a megbízható naptej?Kérdezd meg a védőnőt,ha mi nem tudunk segíteni.Olvasd el mi van ráírva,és döntsd el magadnak,hogy megbízható-e
vagy sem
Mégis milyen választ vársz? Többen írtuk, hogy milyet használunk, de én pl. tesztoldalakat kerestem, nem a gyakorin a válaszadókat osztottam, mert nem tudták kijelenteni, hogy szuper biztonságos. Talán tedd te is azt vagy menj el egy bőrgyógyászhoz és ajánlani fog valamit. De valószínű nem fogja tudni szavatolni, hogy a te babád bőrére jó-e.
Megnézted egyáltalán, amit az egyik válaszoló belinkelt? Szerintem nem, mert el vagy foglalva a többiek kritizálásával.
Én vagyok az a linkeltem!Szerintem nagyon hasznos a link de sztem a kérdező el sem olvasta!
Legalább egy köszönömöt böffenthetett volna mert abban tényleg ott van a válasz a kérdésére!
Akkor keress rá a gyerek naptejekre is talán, ezt már tanácsoltam egyszer.
Elég érdekes stílusod van és finoman fogalmaztam meg. Szerinted csak te szeretnéd a gyerekednek a biztosat, mi meg, akik válaszoltunk neked, kenegetjük a gyereket a sz.r naptejjel, igaz? 3 éves lesz a lányom és még nem volt még csak pirosodva sem a bőre. Tudod miért? Mert nem viszem a napra 10-15 óra között és kenem a bőrét a NEKÜNK bevált naptejjel.
Ha annyira fontos a gyereked, ne itt kötözködj, hanem keress már egy tesztoldalt, én találtam, biztos neked is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!