Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kezdtetek el játszóte...

Mikortól kezdtetek el játszóterezni?

Figyelt kérdés
úgy értem nem csak kitolni babakocsiba és nézelődjön mint bárhol máshol hanem homokozó,stb
2013. máj. 8. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:

11 hónaposan.

Mi hintával kezdtünk, utána picike csúszda, ezután jött csak a homokozó.

Ja, és amíg nem tudott járni, nagy sláger volt az aszfaltkréta.

2013. máj. 8. 15:40
 2/9 gabszem ***** válasza:
mi elég későn kezdtük, kb. 1 éves korára, hintázni szoktam vinni. Én még nem szoktam letenni homokozóba ,mert még nem tud menni és sztem megenné a homokot :) 15 hós és még csak néhány lépést megy. Ha rendesen tud járni akkor majd szabadjára engedem a játszótéren, addig csak hintázni járunk oda és nézni a többi gyereket.
2013. máj. 8. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
1 éves koruk körül. Mindkettő tavaszi baba, de sokan viszik korábban is a babájukat, ha már tud ülni pl. a hintában, és olyan az időjárás.
2013. máj. 8. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:

1. gyerekkel 16-17 hónaposan. Volt otthon is hinta is csúszda is homokozó is. és mivel novemberi ezért az első nyarán ott kúszott mászott a homokban, ősszel tanult meg járni télen meg nem játszótereztünk így csak a köv. tavasszal kezdtük amikor 16 hónapos volt kb.

A második harmadik gyerekkel értelemszerűen sokkal sokkal korábban hiszen a nagyot(nagyobbakat) vinnem kellett mindenképp.

2013. máj. 8. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
9 hónapos lehetett amikro már ült és persze az idp ekkor lett olyan h kivittem. Hintázni szeretett, ez tavaly nyron volt, most már csúzda és homokozó is érdekli.
2013. máj. 8. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
10 hónapos mert akkor már stabilan ment.Addig nem mentünk ki,mondjuk az időjárás sem volt jó.
2013. máj. 8. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
10-11 hónaposan amikor már stabilan ült!Hintázott-csúzdázott
2013. máj. 8. 21:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok.

9 hónapos lassan a kislányom és van itt a közelben játszó, de mindig zsúfolásig tele és hát nem tudom mit kezdene magával ilyen kicsiként a sok homokozó nagyobb gyerkőc mellett.

Azt hiszem várunk amíg egy kicsit jobb lesz az idő és 1-2 hónap múlva beültetem a hintába, meglátjuk hogy tetszik neki, aztán egy éves körül meg jöhet a homokozó is, ha már megszokta a sok gyereket kívülről.

:)

2013. máj. 9. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól még kiviheted!Ha csak szimplán nézi a többi játszó gyereket neki már az is hatalmas élmény!Ráadásul így is tanul,illetve motiváció is!
2013. máj. 10. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!