Cumi vagy ujjszopizás?
Nem nagyon értem, hogy miért pontozták le, aki az ujjszopásra voksolt?! ez is egy vélemény.
Én csak annyit írnék, hogy én cumiztam, egyáltalán nem szoptam az ujjam és mégis kellett a fogszabályzó... Nem ettől függ.
Látom a cumis válaszok rettentő hasznosak, míg az ujjasok le vannak pontozva...
Azért én is leírom a tapasztalatom, bár ilyen megosztó kérdéseknél nem szívesen teszem. Ez persze nem a kérdezőnek szól!
Leszögezem, egyik táborba sem tartozom.
Kisfiam nagyon sírós volt, ezért próbáltunk neki cumit adni, hátha attól megnyugszik, jobban alszik. De soha nem kellett neki, már pár naposan kiköpte. Aztán 8 hetesen megtalálta az ujját. Hát gondoltuk jó, legalább nyugszik egy kicsit. Aztán ahogy elkezdett fogni, és érdekelni kezdték a csörgők meg egyéb játékok már egyáltalán nem érdekelte az ujja. Most 10 hónapos, és csak nagyon ritkán, ha nagyon mozgolódnak a kibújni akaró fogacskái, akkor találja meg a mutatóujját. Gyakorlatilag sem a cumira, sem az ujjszopásra nem szokott rá.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy amelyik baba nem cumizik, az majd az ujját fogja szopni. Majd a baba eldönti. Adj neki cumit, ha elfogadja jó, de ha nem, akkor meg úgysem tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!