A nem kotelezo oltasokat beadatattok a gyereknek?
8-as vagyok.Én ugye majdnem mindent beadattam...
Okkal!!Gyermekápoló vagyok egy korházban,a férjem orvos.
Sajnos rengeteg olyan beteg gyermekkel találkoztam,amit a nem kötelező oltások beadása révén megelőzhetőek lettek volna.Így én elfogult vagyok,azért is oltattam.
De úgy gondolom,hogy mindenki döntsön a saját belátása szerint!
Nagyon szepen koszonom az eddigi hozzaszolasokat.Nekem a gyerek az elso nem szamit mennyibe kerul bar azt sem tudom hogy mennyi lehet itt nalunk ahol mi elunk amikor csak egy telefonhivast adok a dokinak es azt is kiszamlazzak szoval biztos hogy draga itt is.
O is csak azt javasolta hogy be kell adni mert a szakmajabol adodoan olyan dolgokkal talalkozott ami iszonyatos.En nagyon vakcina ellenes vagyok ezert is tettem fel a kerdest hogy lassam kinek mi a velemenye mert a segitsegemre van minden valasz amit adtok.Most picit meggyozve erzem magam hogy beadatom neki inkabb minthogy ossze szedjen valami betegseget.
6-os vagyok.
Igen, nekem is a gyerek az első! Bocsánat, hogy nem keresünk több százezreket a párommal, és inkább kaját, pelenkát, és egyéb dolgokat veszek elsősorban! Ha megtehetném, beoltatnám.. nehogy már ezért megkövezzenek, mert nincs rá pénz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!