1 hónapos hasfájós babának mit ajánlotok?
Szia!
Mindkét kislányom hasfájós volt, ill. a 3 hónaposom még most is az. Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk igazából semmi sem vált be, az első kislányomnál mindent végigpróbáltunk, majd mikor alig volt 1 hónapos, és már a sokadik "csodaszert" kapta, eldöntöttem, hogy ennek semmi értelme... kisebbik lányomnak már nem is vettem semmi ilyesmit. Ami bevált nekünk, és sokat segített az a melegítőpárna a pocakra , ill. amíg ezt nem vettük meg addig hajszárítóval fújtuk a melegebb levegőt a pocakjára, pár perc alatt megnyugodott. És hát ami igazán segít az az idő, hidd el! Kitartás!
Kedves elős azt olvastam,hogy a Gripe Watert sajnos már nem lehet kapni.Vagy igen?Te hol vetted?
Kedves második,igen ezt hallottam,hogy úgy 5-6 hónapos korára kinövik.De addig is szeretnék próbálkozni,hátha valamelyik bejönne,mert van egy 4 éves nagyobb lányom és a sírós éjszakákat ő is megsínyli sajnos :(
most vettük 2 hete a helyi gyógyszertárban! de tényleg nem tartanak már, mi szóltunk, h kellene, és következő napra hozattak!
1-es voltam.
colief csepp,nálunk csodát tett.
És van a hollénak kecsketej alapú tápja,bár drága,de tehéntejtől mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!