SOS! TEJFOGAT HÚZNAK VAGY SEM?
De mitől lett ennyire rossz a foga 2 és fél évesnek?
Ne haragudj de ha meglátom hogy feketedik vagy szineződik viszem a fogorvoshoz ecsetelni és tanácsot kérni...
Mindent megtennék hogy ne legyen rossz foga mivel az alattalevő fogat is rontja én ugy tudom...
Vidd el haaldéktalanul dokihoz Ő megmondja mit kell csinálnotok!!!
Üdv egy 3 éves kislány anyuja akinek hála az égnek gyöngy fehér fogai vannak...
Mossátok neki reggel este?Cumizik még???Vagy mi az ok?Én még nem láttam ekkora gyereket csunya foggal..(
Nem mondom hogy hallgass rám, viszont elmeselélem velünk mi történt:
Kihuztàk az akkor 3 és fél éves fiam fogàt, ami akoora traumát okozott mind lelkileg mind fizikailag , havonta ellenőrzik a fogait, azon kívül hogy nem jo helyre nőttek az uj fogak, folyamatos gyulladás alatt van a szája. Nem tudom mert nem vagyok orvos, de a doki azt mondta ez mind annak az eredménye hogy akkor ott Kihuztàk és ne kezelték a fogát. Mondjuk mi már külföldre költöztünk , lehet itt máshogy gondolkodnak az emberek.....
utolsónak:valószinű,mert itt amint láthatod is,inkább lenézik,vagy letámadják az embert,megkérdőjelezve azt az alapvető tisztálkodást is,és ideböki azt ,amiről igy is tudtam,hogy el kell vinnem,mindenesetre 2szer is meg gondolom,igy ,gyulladva,meg rettegve az injekciótól,traumától,hogy megengedjem e maj,konzultálás után!!!
EGYÉBKÉNT,IGEN,MOSSUK A FOGUNKAT,CUMISÜVEGEZÜNK MÉG,DE AMÚGY IS ÖRÖKLŐDŐ EZ A ROSZ FOG NÁLUNK,BOCS!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!