Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell adagolni a Chamomi...

Hogyan kell adagolni a Chamomilla CH15-öt?

Figyelt kérdés
a patikus nemigen tudta megmondani, csak annyit, amennyi a kis könyvecskéjében benne volt, vagyis akár negyed óránként. De mitől függ ez? A tünetek intenzitásától, vagy?
2009. szept. 29. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Érdemes megvenni a homeos könyvet, 500 ft, szépen le van írva benne minden alap.

A camoillát elsősorban fogzásra javasolják, vagy nyugtalanságra, vagy alvászavarra.

Egy adag 5 golyó, én csak akor szoktam neki este adni, ha fogzik, és kicsit nyűgösebb, hogy jobban aludjon. De lehet adni rendszeresen, napjában 3X5 golyót, de erre mondják, hogy ha igény van rá, akár negyedóránként 5 golyót, bár szerintem túlzásba nem kell esni...

2009. szept. 29. 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Vettem egy könyvet (Hogyan gyógyítsuk gyermekeinket homeopátiával), de ezt nem találtam meg benne. nekünk fogzási nyűglődésre, rossz alvásra kell. azt viszont írja a könyv, hogy valóban nem érdemes túlzásba esni, mert akkor át lehet esni a ló túloldalára. Na most nem tudom, mennyi ez a túlzás...
2009. szept. 29. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor nagyon szenvedett a kisbabám, 3*5 golyót adtam neki. Ha csak kicsit, akkor 1-2*5 golyót. Negyed óránként szerintem nagyon túlzás!
2009. szept. 29. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én csak azttudom leírni ahogy nekünk javasolta az orvos. Fogzáskor és rossz-nyugtalan alváskor. Nekünk gondok voltak az alvásával is, de nem a fogzás miatt. Szóval:

Mi először egy kúrát csináltunk végig, azután csak akkor kapott egy adagot (5 golyócskát) amikor "baj" volt, vagyis valamiért nyügös volt, nehezen aludt el pl fogzás vagy hasfájás miatt. 10napig napi 3x5golyó,ha nagyon nyügös, nagyon fáj neki, akkor lehet beiktatni plusz 2-3adagot is. Ez nem gyógyszer, ártani nem tudsz vele és nem is szokik hozzá a baba. A 10nap után, ujabb 10 nap jön, de ez már csak napi 1x5golyó, és itt is lehet többször ha az nem hatásos. Ezután egy hét, de inkább 10nap szünet. Ha a szünet alatt előjön valami gond, akkor én viburcol kúpot adtam neki. Remélem tudtam segíteni, ha esetleg van még kérdésed, szivesen segítek, ha gondolod írj privit.

2009. szept. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!