Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A chamomilla-t tényleg lehet...

A chamomilla-t tényleg lehet akár 30percenként is adagolni?

Figyelt kérdés

A patikus szerint adhatom akár 30percenként, [link] meg azt írja akár 15percenként.

Ti mit tudtok erről?

2010. márc. 3. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen! :)
2010. márc. 3. 10:49
 2/11 anonim ***** válasza:

En is ugy tudom, hogy lehet, viszont akkor ameddig folyamatosan kapja nem lehet sem ennie sem innia, mert a homeos dolgok csak akkor hatnak ha legalabb 15 percig sem elotte sem utana nem kap sem enni sem inni.

En nem probaltam ilyen gyakran adni, 3 orankent kapott a kisfiam fogzasra 4 honaposan, semmit nem hasznalt.

2010. márc. 3. 10:50
 3/11 A kérdező kommentje:

8foga jön egyszerre, már mindent próbáltunk, de semmi sem használ, a nurofen is 2órát bír, és abból aztán nem lehet max 3szor 2,5ml.

Hónapok óta naponta 4órát alszik szlusz pasz. Ha fejre állok talán még 30percet ki tudok csikarni belőle némi cicizéssel, és akkor az a max.

Csak akkor van pár perc csend, ha felveszem, és sétálok vele(nem ám kenguró vagy ilyesmi, csak a kezemben) amúgy úgy üvölt, mint akit épp nyúznak. Enni nem nagyon hajlandó, inni szintén, rendületlenül rágja a cicit, de az meg arra elég, hogy amíg rajtam csüng csendben legyen(néha olyankor is üvölt)

2010. márc. 3. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, a 15ch-ból akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a 30ch-ból pedig napi 2-4x 5 golyót. Lehet, hogy inkább azzal kellene próbálkoznotok, ha ennyire vészes a fogzás. (B)
2010. márc. 3. 10:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Ezt adták a patikában, ez volt.

Nem tudtok esetleg valami anyukának, kimerültségre. Az elmúlt két hétben már nincs türelmem a kicsihez, és ez nagyon rányomja a bélyegét a kapcsolatunkra. Aludni tudnék, ha lehetne( abszulút senkire nem tudom bízni a kicsit)

2010. márc. 3. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Fáradtságra az alábbiak közül tudsz válogatni:

Acidum Phosphoricum 15 ch napi 1-2x5 golyó

Fizikai és szellemi fáradtság, kimerültség, közömbösség,levertség megszüntetésére.

Kalium Phosphoricum 9ch napi 2x5 golyó

A fáradtságot, kimerültséget fejfájás, ingerültség kíséri.

Sepia 9ch felkeléskor 1x5 golyó

Már reggel, ébredéskor lehangoltság, hányinger, émelygés és fáradtság lép fel, gyakori a székrekedés.

Cocculus indicus 15ch napi 1-2x5 golyó

Ha egész nap fáradt, reggel nehezen kel fel a felborult napi ritmus miatt, éjjel a babához sokszor felkel, de ilyenkor nehezen alszik vissza.

Remélem, sikerül találni valamit.

(B)

2010. márc. 3. 11:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Neked jó lenne a sedatif a feszültségre,idegességre, alvászavarra. Babádnak próbáld meg a chamomilla mellé a pulsatillát. Lányom is nyafogós,bújós fogzás idején, neki bejött. Estére viburcol kúpot szoktam adni nagyob adag chamomillával, így éjjel alszik. Esetleg még va pár oldal ahol olvasgathatsz ezekről:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az a baj,hogy itthon nem nagyon lehet kapni osanit-ot, pedig az a legjobb fogzásra...

2010. márc. 3. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja, és van egyébként a babáknak ennyire durva fogzás esetére még egy homeós szer, Osanit a neve, de meg kell rendelni www.pharmaexpressz.hu oldalon és Budapesten lehet átvenni a bogyókat. Itthon még nem kapható patikákban. Állítólag ez nagyon jó, de nekem még nem kellett bevetni, így ez nem saját tapasztalat, csak mások elmondása alapján tudom.

(B)

2010. márc. 3. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Osanit még itt is kapható:

[link]

(B)

2010. márc. 3. 11:17
 10/11 anonim válasza:
De jó, hogy valaki feltette ezt a kérdést! Ugyanezzel a problémával küzködök, de már mindent kipróbáltam, és csak az üvöltését hallom folyamatosan! Én is köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!