Hogy kell a tápszert leerőltetni egy kisbaba torkán?
Ma kapott életében először, 4 hónapos a fiam.
Cumisüvegből nem tud inni, kanállal adnám neki, de kínszenvedés, fél óra alatt tudtam belenyomni 50ml-t, de szerintem több van a ruháján, mint a gyomrában.
Sinlaccal próbálkozok, ezt javasolta a doki, mert már nem elég sajnos a tejem.
Meg fogja valaha szokni, vagy minden etetés rémálom lesz?
Van valami trükk, hogy örömmel elfogadja?
Szerintem másik tápival ne keverd anyatejjel el tudom képzelni, gondolom az íze miatt szeretnéd, de akkor szerintem kevesebbet rakj a sinlacból! Milyen cumival próbálkozol? Lányom csak Mamosat fogad el!
A csak sinlacot evő lányka anyukája :)
Nekünk is Mam üveg van.
Amúgy azóta már elfogadja, bár csak úgy, hogy elkezdem szoptatni és egy idő után átcserélem a mellbimbóm a cumira, másképp nem kell neki.
Nem tudom, sosem sír a lányom szoptatás után, hogy éhes lenne.
A védőnő erőszakoskodott, hogy mindenképp adjak neki kiegészítést, mert az elmúlt 1 hónapban alig hízott.
Nagyon bánom már, hogy engedtem az erőszakoskodásának, hiszen olyan nem létezik, hogy "nem elég tápláló" az anyatej, de annyira erőltette, el akart küldeni kivizsgálásra is, hogy inkább belementem, pedig semmi baja a fiamnak, szépen fejlődik.
Kár, hogy védőnőt nem lehet leváltani :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!