Ötleteket, tanácsokat várnák nyaralásra?
Figyelt kérdés
Júniusban megyünk az akkor 15 hós kisfiammal Horvátországba KRK-re nyaralni. Tippeket várnék, hogy mit ne hagyjak otthon, mi az amit megbántatok, hogy otthon maradt, jó ötlet-e éjjel menni, amíg alszik és ezt hogy csináljam, stb.2013. máj. 6. 14:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem felesleges túlzásba vinni a ruhákat. Az éjszakai utazás megzavarhatja az egészet, szerintem nappal utazzatok. Bőven elég változás a nyaralás, a szálloda stb .Saját be vált gyógyszerek valamint pár játék. Minden uj neki, érdemes nem túl stresszelni a dolgot mert megérzi.
2/6 A kérdező kommentje:
Azért mennénk éjjel, mert biztos nem bír ki 7 óra utazást egy örökmozgó baba nappal.
2013. máj. 6. 15:16
3/6 anonim válasza:
Éjjel én sem mennék, de a nappalt úgy számold, hogy sokszor megálltok. Füves parkolóban kis rohangálás, motor, labda, stb...
Fűtőventillátor!! ok, hogy nyaralás, meg tengerpart, de ha hideg van, az jól jön. vízforraló! a ruhát szerintem sem kell túlbonyolítani.
üveges bébiétel vész esetére
faszénpor hasmenésre
sinlac/sinemil, szinte bármilyen ételt fel lehet vele turbózni
4/6 anonim válasza:
Vannak utazási hányinger elleni tabletták,nézz utána. Nejlonzacskó, ha mégis kellene... Plusz egy flakon víz, szivacs, váltóruha elérhető helyen. Felfújható kismedence kiskád helyett.
5/6 anonim válasza:
Az éjszakai utazás jó ötlet, végig fogja aludni az utat. Vízforraló, gyógyszerek, rovarcsípésre szer, napégésre szer. Tiszta víz mindig legyen nálad, hasfogó tabletta, nylon zacsi, EU tb kártya, biztostás!
6/6 anonim válasza:
Honnan tudod hogy végig aludja az utat? Szerintem meg nem fogja, ugyhogy kedves kérdezőajd ird meg. Nem egy pár hónapot gyerekről beszélünk akit elringat a kocsi és carik a világra. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!