Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most én rontottam el valamit...

Most én rontottam el valamit vagy fogzási tünet? (alvás)

Figyelt kérdés
Kisfiam 3,5 hónapos,három hónapos koráig nagyon jókat aludt nap közben,most 40-45 perc után felkel,és olyankor az öklét mindig beteszi a szájába,tehát én már így látom,mintha valami felébresztené,nem volt ritka a 2-3 óra alvása egyben..ezt most elfelejtette sajnos.Éjjel is többször kel,mint eddig,ok hogy anyatejes de volt hogy 6-7 órát is kibírt,ez most jó ideje így alakul nálunk,nem hiszem hogy növekedési ugrás lenne,nappal még 1,5-2 óránként eszik,ez szinte mindig.Nyálzik is nagyon,kapja be a kezem,mindent amit oda tud emelni a szájához és idegesen harapdálja.Volt valakinek ilyen? Tudtok erre választ,visszaállhat még vagy ez már így marad,ami a 40 perces alvásokat illeti? köszönöm!
2013. máj. 6. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy bármit is elrontottál volna. A babák változnak folyamatosan. Fejlődik az idegrendszere, míg korábban esetleg átaludt egy éber alvó fázist, addig most felriad és Téged keres.

Igen, nekünk is volt, és van is, jelenlegi babámmal. Ő 4-5 hónapos koráig átaludta az éjszakákat és azóta 2-2,5 óránál többet nem alszik egyben. Most 11 hónapos, 8 foga van és útban a rágók... :o)

2013. máj. 6. 14:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,akkor nektek is kitartást azokhoz a fogakhoz!
2013. máj. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!