Csak én fújom fel?
A kedvencem még, amikor rátehénkednek a babakocsira, ami csak 15 kg-ot bír.
Én már nem kamillázok ezen, rászólok, hogy el a kezekkel.
Hát ettől én is kiakadok.
De én úgy is jártam már, hogy bevittem a munkahelyre az akkor 9 hónapos lányomat és amikor átöltöztettem indulás előtt és nem volt rajta még a kisnadrág, az egyik idősebb kolléganő (akivel még jóban sem voltunk soha) odajött és megpuszilgatta a kis combját...hát kiakadtam tőle...
Teljesen igazat adok minden hozzászólónak. :) Köszi a válaszokat aranyosak vagytok mind :)
Utolsó attól én is agybajt kapok amikor a kis csupasz testét csókolgatják. Igaz ő rokon volt férjemnek a nagymamája de akkor is kiakasztott engem is meg a sógornőmet. 2,5 hónappal idősebb a kisfia mint a kislányom. A mamája férjemnek meg nem a tisztaságról híres. Mindig nyúlkál és a legjobb ahogy beszél a kicsikhez folyton köpköd közben. De ami kiverte a biztosítékot a keresztfiam épp jól lakott és vissza böfizett egy csepp tejet mire sógornőm letakaríthatta volna mama már ott is volt a zsebéből előrántott taknyos zsebkendővel. Na akkor azt mondtam ilyen nincs. Ő is kiakadt eléggé és még anyósunk forgatta a szemét h miért kell mindent megszólni. Én elhiszem h öregszik az ember de azért legyünk már normálisak könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!