Ma a boltban legalább 3 ember jött oda h jajj de aranyos a 3 hónapos lányom nagyon jól esett a kedvességük nem is erről van szó. Miért kell hozzányúlni főleg az arcához??? Mocskos kézzel persze mert a boltban az ember minden nyavalyát megfogdos. És amikor szépen megkérem őket h legyenek szívesek nem fogdosni akkor én vagyok a paramami és a bunkó. Szerintem annyira alapvető h nem nyúlok idegen babához. Vagy csak én gondolom így?
szerintem igazad volt. Egy vadidegennek nem is tudom hogy jut eszébe... Az tök ok hogy megnézi és mondja milyen cuki stb, de nyulkálni szerintem sem illik.
2013. máj. 6. 13:31
2/16 anonim válasza:
Kezét arcát ne fogdossák idegenek egy ilyen picinek, nem fújod fel.
2013. máj. 6. 13:31
3/16 anonim válasza:
Ez csak annak alapvető akinek viszonylag kicsi gyerekei vannak. Az idősebbek már elfelejtették milyen is, a fiatalok meg nem gondolnak rá. Mondjuk inkább az arcát fogdossák mint pl a kezét amit utána a szájába vesz. Amúgy szard le mit gondolnak, és szólj rájuk nyugodtan. Engem is bosszantott, de lesz még ettől cifrább is. Sokat bírnak a babák, nem kell parázni :)
2013. máj. 6. 13:33
4/16 anonim válasza:
furák az emberek, nekem eszembe nem jutna "koszos" kézzel egy baba arcát fogdosni. ha nagyon taperolni akarom, én mindig a kis lábát szoktam:))
2013. máj. 6. 13:35
5/16 A kérdező kommentje:
Azért megnyugtató h nem én vagyok ennyire macerás. De most ha belegondolsz minden mocskos terméket, pénzt és más egyebeket is megfognak. Én se nyúlok hozzá addig a kezéhez, arcához amíg haza nem értem és meg nem mostam a kezemet. Persze sokat kibírnak de ki tudja mikhez nyúlnak még azok az idegen emberek és mikor mostak utoljára kezet.
Mondjuk valóban azt tojom le a legjobban mit gondolnak mások amikor udvariasan megkérem ne tegye csak meglepődtem. Még a rokonokat is tessékelem kezet mosni ha netalán elfelejtik. :)
2013. máj. 6. 13:39
6/16 anonim válasza:
Szerintem is elfelejtették, hogy hogy kell nyúlni a kisbabákhoz. Én kislányom is minden kisbabát meg akar simogatni, de alap, hogy megkérdezzük az anyukát és csak a talpiját simogathatja. Szerintem nem gáz, hogy rájuk szóltál, de csak udvariasan. Nem hiszem, hogy rosszat akartak akkor amikor hozzáérnek a kisbabádhoz
2013. máj. 6. 13:41
7/16 anonim válasza:
Én sosem voltam parás ilyen szempontból, de én is azt mondom, hogy idegen emberek ne fogdossák a pici babákat. Én az enyémeknél nem is engedtem!
2013. máj. 6. 13:54
8/16 A kérdező kommentje:
nem is vettem rossz néven persze jól estek a dicséretek csak valóban ne nyúlkáljanak és ezt mind udvariasan kértem
2013. máj. 6. 14:10
9/16 anonim válasza:
Én nemcsak rájuk szólok, hanem ahogy látom, hogy az illetőnek lendül a keze, úgy lendül az enyém is, és udvariasan, de rendkívül határozottan elhárítom a mozdulatát.
Abszolút nem érdekel, mit mond utána az illető, és szerintem téged se érdekeljen.
2013. máj. 6. 14:17
10/16 anonim válasza:
Nyugodtan rájuk szólhatsz.nem vagyok én sem egy nagy parás,de alap hogy gyerekek,főleg picik arcához,kezéhez nem nyúlok,ha a lányom simogatni szeretne(2 éves),mindig mondom neki,h csak a lábit vagy ha már nagyobbacska,akkor a karját. Az igaz,h sok mindent kibírnak,de iszonyatosan sok ember nem mos ám kezet még kaka után sem!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!