Kisfiamat 9 hónaposan fogjuk megkeresztelni. Ti mit kérnétek ajándékba a keresztszülőktől?
aztaaa...micsoda hasznos válaszok...
Adok pár tippet,bár nemtudom mennyi a keret de írok drágábbat-olcsóbbat!
utazóágy,bicikliülés,autósülés,járóka,kiesésgátlós tricikli,játékok:tanulóasztal,formabedobó,tanuló kutyus stb
Milyen bunkó emberek vagytok????!!!!!!Azt kérdeztem,hogy mit kérnétek?Mivel már ez nálunk egy megbeszélt dolog, hogy hoznak a keresztszülők valamit a keresztgyereküknek, nincs értelme bunkóskodni. A kérdésre válaszoljatok légyszi. Ötleteket vártam, hogy aki hasonló cipőben járt, mit kért?
Amúgy meg odavissza működik a dolog. A keresztlányomnak mi a fülbevalót vesszük, de lány esetében egyszerűbb,mint fiúéban. Közel hasonló időben történik a keresztelő. Az én fiamról és a testvérem gyerekéről beszéltem!
Akik rendesen válaszoltak, azoknak köszönöm,de a javarészt az ötleteknek már megvettük magunk.
Ezt mondja a pap kereszteléskor latinul a csecsemőnek:
"BŰNBEN SZÜLETTÉL, ÉS BŰNBEN FOGSZ MEGHALNI !"
Ezt a programot ülteti belé. Ha ez nem hat, akkor mi értelme csinálni ? Miért viszed keresztelni a gyereked, ha nem ezt a programot szeretnéd belé tetetni ? Ha megnézel pár kvantum-fizikáról szóló dokumentum-filmet (pl "Mi a csudát tudunk a világról", lásd youtube-on), akkor látni fogod, hogy nagyonis hat az effajta szertartás.
Bővebben:
https://www.youtube.com/watch?v=VvBoDMtEEQI&list=PLzDd-8kiDs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!