Ez a gyarapodás tényleg kevésnek számít?
Kislányom 4 hetes, a gyerekorvos kérte, hogy küldjem el neki az eddigi, heti gyarapodását, ami a következő:
születési súly: 2900 gr
hazahozós súly: 2800 gr
1 hetes: 2850 gr
2 hetes: 3115 gr
3 hetes: 3450 gr
4 hetes: 3600 gr.
Nekem is feltűnt, hogy az elmúlt 1 hétben 15 dekát hízott az eddigi 25-30 helyett, de a gyerekorvos azt írta, hogy reméli, csak átmeneti ez a megtorpanás, és 24 órán át minden etetésnél mérjem mennyit eszik, és küldjem el neki az értékeket.
Dehát a gyerek nem egy gép, hogy mindig ugyanannyit hízzon, nagyon beparáztatott a doki, így is mindig szorongok az etetések miatt, mert valami lelki dolog lehet, de mindig úgy érzem, hogy nem tudom rendesen táplálni a babát. Nagylányommal is ez volt, pedig 15 hónapig szoptattam, gyönyörűen fejlődött, mégis folyamatosan stresszeltem, hogy nem elég a tejem, mindenki szerint ok nélkül. (reálisan nézve én is beláttam, de valami belső szorongás nem engedett, és most sem enged ellazulni.)
Sztem válts orvost mert tuti h hülye. Gyönyörűen hízik ne aggódj.
az én lányom 3200 született 3140el engedtek el. 4 hetesen 3920 volt, és most 11 hetesen 5500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!