Normális a gyarapodás lassulás?
Figyelt kérdés
Kislányom 2650 grammal, 50 centivel született. 2590-el jöttünk haza. Idáig minden héten 200 grammokat hízott. Most 3 hónapos, és 1 hét alatt csak 50 gramm volt a hízása. Mérni kellett mennyit eszik. 100-140 grammot eszik átlagosan(csak anyatejes). Azt mondták hogy az nagyon jó. Jó étvágyú baba, jó kedvű, nincs vele semmi baj. Holnap megyünk újra védőnőhöz, félek hogy nem hízott eleget és és tápszert kap majd! Veletek előfordult ilyen? Előre is köszönöm ha írtok!2012. dec. 4. 15:28
1/7 anonim válasza:
Ne izgulj. Ezért biztos, hogy nem fogják tápszerre állítani. Amúgy is azt maximum a gyerekorvos javasolhatná, nem a védőnő. Nekünk is volt olyan hét, amikor kevesebbet hízott, majd megindult újra.
Egyébként az én kislányom tápszeres és jóval lasabban hízik, mint az anyatejes unokatestvérei. Tehát egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a tápszer jobb lenne, sőt. Az anyatej a legjobb az tuti.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. dec. 4. 15:35
3/7 anonim válasza:
szia!
hányadik hétre született 2650 grammal?:)
4/7 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom 2640grammal 50cm vel született. :) Ne aggódj! Nekem a lányom minden hónapban kereken 1kg-t hízott. volt, h kicsivel kevesebbet, de tényleg csak kicsivel... azért mert 1 hét alatt nem 200, hanem 5
5/7 anonim válasza:
0 grammot hízott, nem számít, majd behozza, köv. héten! Az meg, h attól félsz, h tápszert kell, h adj... Nem tudom... ne félj az se tesz túl jót a tejcidnek, egyébként az én lányom tápszeres lett, mert elment a tejem... épp olyan egészséges, jól táplált baba, mint bárkié... nem ezen múlik!
6/7 anonim válasza:
Jah és most 9hónapos az én picikém, 9kg 74cm :)
Szóval nyugi!!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
ki írt után egy nappal született. Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.
2012. dec. 4. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!