Angelcare légzésfigyelő riaszthat tévesen? Mennyire gyakori ez?
Szia!
Nekem egészen pontosan 13 hónapos korig egyszer sem riasztott. Majd mikor sorozatossá vált, felhívtam az ügyfélszolgálatukat, és az instrukciók alapján leellenőriztem, hogy megfelelően működik-e.
És kiderült, hogy nem, a zsinórja nem érintkezik rendesen. Azóta is előfordul, hogy riaszt, de tudom, hogy téves!
Ha a kórházban is riasztott, én nem gondolnám tévesnek, nem is értem, hogy miért küldtek haza titeket, főleg, hogy ilyen sokszor riaszt, ráadásul úgy, hogy már az érzékenységen is állítottatok.
Ha van lehetőséged, szerintem próbáld meg más dokihoz is elvinni, legalábbis én nem mernék még egy hónapot várni így az alvás ambulanciával, nekem legalábbis ez nagyon ijesztően hangzik.
Úh, hát nem csodálom, hogy ebbe a kórházba nem szeretnéd vinni többet :(.
Engem teljesen kiakasztott, hogy ilyet mondtak, hogy ne is használd, szerintem mindenképpen használjátok, vagy legalábbis valamilyet (állítólag van pelenkára csíptethető is, de arról nem olvastam valami jókat, de ilyen esetben ha pl. babakocsiban is alszik akkor én ott is tennék rá).
Az Álomvirág légzésfigyelőről elég jókat hallottam, ha lesz még egy babánk, akkor én valószínűleg olyat fogok venni.
Egyébként nekünk is Angelcare volt, talán egyszer vagy kétszer riasztott, meg néhányszor csak becsippant, de sosem tudtam meg, hogy vaklárma volt-e vagy sem, de azért mindenképpen jobb az óvatosság.
2 hónapos baba még nagyon picike szerintem ahhoz, hogy ne használjátok, főleg ilyen előzményekkel.
Remélem sikerül valami megoldást találnotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!