Légzésfigyelő?!
Próbáltam utánanézni neten,de nem nagyon találtam választ a kérdésemre.
Szerintetek a légzésfigyelőknek van "szavatossági" idejük?
Úgy értem,hogy lehet-e olyan,hogy 1-2 év után már nem annyira megbízható a működése? Két hetes a kislányom,és úgy kaptam egy 2007-ben vásárolt,megkímélt légzésfigyelőt,mely ma délben és éjjel is megszólalt. Ja meg egy pár nappal ezelőtt is megszólalt egymás után háromszor.
Nem tudom,hogy esetleg érdemes-e venni egy új légzésfigyelőt,vagy tényleg elfelejtett levegőt venni a kislányom,vagy lemászott az érzékelőről.
Szerintetek létezik,hogy egy pár év után már nem megbízható egy ilyen "ketyere"?
Ez egy műszaki cikk, el tud romlani, persze.
De első körben tegyél bele új elemet, sokat segíthetsz ezzel a problémán.
Egy 2 hetes baba nem mászik le az érzékelőlapokról.
Cserélj benne elemet, hátha csak az a baj. Nem tudom, milyen márkájú, nekünk az Angelcare sokszor riasztott tévesen, majd vettünk egy Álomvirágot, na az még egyszer sem szólalt meg.
Köszönöm a válaszod!
Tök új benne az elem,és nem is gagyi fajta,úgyhogy biztos,hogy nem ez lehet a probléma.
Neked is köszönöm a választ!
Nanny márkájú.Szóval az álomvirág jó márkájú? Az Angelcare-ről már hallottam,hogy annyira érzékeny,hogy sokszor tévesen riaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!