2hetes kisfiam miért sírhat egész nap amikor fent van?
torka szakadtából sír csak akkor hagyja abba ha cicire teszem de azon elalszik 15perc után 10percet alszik fel kell és megint sír. akkor alszik jól ha a babakocsiban van kint a levegőn ott ma is 3,5órát aludt. térjek át a tápszerre inkább?lehet a tejemmel van valami?normális h ennyit sír? én vagyok a hibás?
egy elkeseredett anya :(
Lányom 7 hónapos koráig sírt, ha ébren volt, sőt üvöltött. Már kórházba is vittük, hogy nézzek meg mi a baj, mert naponta több órát végigordított (kb. 10-12 órát...), és semmi sem hatott nála, úgyhogy feltételeztem ez nem normális dolog...
De mi volt a diagnózis? Hogy egy extra érzékeny baba (aki lehet hasfájós is, bár erre nem kaptunk egyértelmű választ), tehát az állapot "tök normális".
Így csak annyit tudok írni, hogy ösztönösen próbálkozz megnyugtatni őt, de általában csak az idő segít a sírós babákon. Szóval türelem és kitartás!
S soha ne okold magad! Ő baba, így fejezi ki az érzéseit, és az első hetek-hónapok sokszor nehezek. Csak túl kell élni, és utána rá sem fogsz ismerni. Nagyot tudnak a babák fordulni pár hét-hónap alatt!
nem vagy hibás! ne rágd magad!
van olyan baba, aki folyton pöröl a világgal, jobban érezte magát a nyugis pocakban.
ha gyarapszik szépen, akkor a tejjel nincs gond, nehogy csak a sírás miatt állj át tápra!
általában 6 hetesen nyugszanak a kedélyek, megbékélnek a külvilággal. bár fiamnál csak 4 hótól javult a helyzet. mindenesetre idővel egyre könynebb lesz! kitartás!
nálunk néha bevált, hogy hordozókendőben magamra kötöttem, a nagy üvöltésekből is meg tudott ott nyugodni, volt hogy szépen bealudt, volt hogy csak nem torka szakadtából üvöltött, hanem panaszkodásra váltott. de legalább közben tudtam haladni a főzéssel, teregetéssel.
Köszönöm mindendenkinek a választ és hogy megpróbáltatok nyugtani :)
2750g született a kicsikém 2820g engedtek ki ma voltunk mérni 3kg nem sokat hízott. Ja és most derült ki h bent a kórházba szopizott aztán a csecsemősök még tápszerezték. :/
Most a védőnő is írt ki tápszert. Szopiztatnom kell utána adnom kell neki 30g tápszert. :(
Ma etettem utána próbáltam fejni és mind két cicimből egy pár csepp jött ki. Szerintem el fog menni a tejem :'(
Sajnos nem tudom megmondani h milyen időközönként szoptatom mert ha üvölt egy ideig bírom tűröm aztán cicire rakom. Tegnap pl. óránként evett 10percig. Nem tudom ezek szerint nem volt elég neki a cici?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!