Kiderült hogy a 8 hónapos kisfiam ekcémás. Kinövi, vagy az egész életét végigkíséri?
Szia! Nekem a gyermekkorom végig kísérte az ekcéma,de már elmúlt. Igaz,a bőröm mindig is érzékeny volt,most is az,de ekcémának nyoma sincs. Szerintem már oviba sem volt,ha jól emlékszem,de a kényes helyeket anyukám mindig kente.
21 éves anyuka
Kisfiam is kb 8 hónapos volt mikor kijött rajta. Mi is jártunk bőrgyógyásznál, két féle krémet is kaptunk. Kenegettük orrba-szájba, hol kijött, hol elmúlt nagyon csúnya volt szegénykém. Amin csodálkoztam,hogy később a Johnson olaj-gél-jét ajánlotta a bőrgyógyász(mint tudjuk a johnsont nagyon sokan útálják, és sok terméke egyébként is viszketést, bőrszárazságot okoz). Na ezzel az olaj-géllel kenegettük minden fürdés után a vizes bőrre, betekertük törölközőbe, és úgy volt még egy-két percit, de le is lehet törölni, úgyis marad rajta egy pici.
Kisfiam már három éves elmúlt, és jelentem azóta idén ősszel jött ki ekcéma, de csak az arcán. Hideg csípős időben mindig kenni kell az arcot is.
Nem tudjuk mitől jött ki nála.
Nálatok kiderült, hogy étel, mosószer, öblítő, vagy ismeretlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!