Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, hogy sokadik ilyen...

Tudom, hogy sokadik ilyen kérdés, de kinek mikortól aludta át az éjszakát a babája?

Figyelt kérdés
5 hónapos a babám és kb.egy éve nem aludtam át egy éjszakát sem,mert a terhesség alatt sem tudtam aludni.Már nem ébred sokszor a kislányom,de én többször ébredek,egy-egy hangosabb fordulására,vagy csak úgy megszokásból.Ha felébred és eszik,hamar visszaalszik én viszont,nem...van,hogy egy órát is vergődök még az ágyban,és így sokszor fárasztóbb,mintha ő kelne többször.Ez csak úgy oldódna meg,ha ő is átaludná az éjszakát,egy idő után nem ébrednék fel minden neszre.Van rá esély,hogy a hozzátáplálás elkezdésével átaludja majd az éjszakát?
2013. máj. 5. 18:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kisfiam 11 hónapos, nem eszik éjjel, mégsem aludt át még egy éjszakát sem.
2013. máj. 5. 19:33
 12/21 anonim ***** válasza:
8 hetes korától alszik este 7 töl reggel 7 ig
2013. máj. 5. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
1,5 hónapos kora óta! Én nem szoktatnám le a ciciről, hisz kicsik, a gyomruk is kicsi! lehet hogy csak te hiányzol neki! persze tudom, hogy én beszélek, kinek átalussza a gyereke, de ha felkelne éjszaka akkor adnék neki cicit, hagynám, hogy ő maga szokjon le az éjszakai evésről. Meg nem lenne szívem nézni, ahogy sír a cici után, én meg valami gonosz hárpia döntök, hogy most már pedig nem kapsz kaját, mert én azt mondtam! És kit érdekel, hogy te mit szeretnél! Max úgy befolyásolnám, hogy nappal több cicit adnék neki. Hátha éjszaka így kevesebbszer kérné.
2013. máj. 5. 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Háát egy kis reménysugarat adok neked!Nekem az első fiam 6 hónapos korátol,tehát mikortól a hozzátáplálást megkezdtük-aludta át az éjszakát!

Most 3 hónapos a kistesó,ő is még kel 1-2x enni éjszaka,remélem ő is követi a bátyus példáját mert már én is nagyon szeretnék átaludni egy éjjelt!

Hogyhogy nem nagyon alszik az 5 hónapos babád nappal??Nyűgös??lehet elkezdődött a fogzás vagy mozgásfejlődés ...de azért még 5 hósnak aludni kéne nappal is jócskán!

2013. máj. 5. 21:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy azok válaszolgatnak legelőször, akiknek már igen hamar átaludta a gyerekük az éjszakát, de semmi tippet nem adnak, mit kellene másképpen tenni.... A kisfiam majdnem 6 hónapos, és még soha nem aludta át az éjszakát, sőt. Volt egy hónapunk, amikor csak egyszer ébredt enni, de sajnos visszatért az éjszakai evés,most jó ha csak kétszer ébred. Tudom, hogy másképp kellene csinálni de az én gyerekem nappal nagyon rosszul eszik, és éjszaka ezt be kell pótolnia. Én nem hagyom, hogy sírjon, nem hagyom, hogy éhezzen, csak hogy én aludjak, nappal meg nem tudom megtömni. Elkezdtük a hozzátáplálást, de semmire sem haladunk, még mindig csak kóstolgat, nem hajlandó egy tisztességes adagot megenni. Nagyon megértelek, mert iszonyú fáradt vagyok én is, de sajnos ez van, én már beletörődtem. Remélem majd megoldódik ez is, mint minden. Kitartás:-)
2013. máj. 5. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Az én fiam sem aludt jól nappal,csak miután elkezdett mászni és jobban elfáradt.

Az éjszakát átalussza amikor nem fogzik vagy nem zavar be mozgásfejlődés,szepa és egyéb nyalánkságok:)

Most 11 hónapos.

2013. máj. 5. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:
1 éves korától.
2013. máj. 5. 21:18
 18/21 anonim ***** válasza:

AZ én gyerekeim 3,5 hónapos koruktól. Mivel ők ikrek és korababák, szletésük után "programozva" 3 óránként ettek napi 8x, így jöttünk ki a kórházból (3-6-9-12... órakor). Gyerekorvos tanácsára 1 hónapos korukban elhagytuk az éjjel 3-as evést, és ekkor áttértek a 3 és fél óránkénti evésre, így ritkult az etetések száma, de alkalmanként nőtt a mennyiség. Anyatej mellett kezetektől kaptak tápszert is pótlásként. Általában az este 10-11-es etetésre nem ébredtek fel, hanem mi keltettük őket enni. 3 hónaposan mondta az orvos, hogy elég kb. este 8-kor enni adni nekik, aztán hagyjuk őket aludni, hátha nem ébrednek fel. Ha éhesek, kelni fognak. Így telt el kb. 2 hét, és egyszerűen nem keltek fel, aludtak. Ők nagyon jó alvók, éjjel 12 órákat alszanak most is, peig már 2 évesek múltak.

Ja, és még annyit, hgy külön szobában vannak tőlünk, talán ez is számít, hogy csend és nyugi van, nem ébrednek fel a mi mozgolódásunkra.

2013. máj. 5. 21:38
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Kedves 15-ös. Nézd meg jól a kérdést. "...kinek mikortól aludta át az éjszakát a babája?" Én a kérdésre válaszoltam, nem szóltam le a Kérdezőt, hogy rosszul csinál valamit, hiszen nincs is így. Valóban, tippet nem tudok adni, mert, mint le is írtam nincs tapasztalatom, mivel a fiam korán átaludta az éjszakát. Mellesleg a Kérdező nem tanácsokat kért, hogy mit csináljon, ilyen igény a kérdésben nem szerepelt. Nem tudom miért háborodtál fel ennyire, azok, akiknek átalussza az éjszakákat a gyereke nem tehetnek róla, hogy a tiéd nem. 1. válaszoló
2013. máj. 6. 06:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem nyűgös,ez az,hogy egy hangja sincs...gőgicsél,játszik meg minden..kb. 3 óra játék után szokott egy kicsit elszunnyadni,de fél óránál nem igen alszik többet ilyenkor,persze nekem akkor mindig más dolgom van.
2013. máj. 6. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!