Tudom, hogy sokadik ilyen kérdés, de kinek mikortól aludta át az éjszakát a babája?
Háát egy kis reménysugarat adok neked!Nekem az első fiam 6 hónapos korátol,tehát mikortól a hozzátáplálást megkezdtük-aludta át az éjszakát!
Most 3 hónapos a kistesó,ő is még kel 1-2x enni éjszaka,remélem ő is követi a bátyus példáját mert már én is nagyon szeretnék átaludni egy éjjelt!
Hogyhogy nem nagyon alszik az 5 hónapos babád nappal??Nyűgös??lehet elkezdődött a fogzás vagy mozgásfejlődés ...de azért még 5 hósnak aludni kéne nappal is jócskán!
Az én fiam sem aludt jól nappal,csak miután elkezdett mászni és jobban elfáradt.
Az éjszakát átalussza amikor nem fogzik vagy nem zavar be mozgásfejlődés,szepa és egyéb nyalánkságok:)
Most 11 hónapos.
AZ én gyerekeim 3,5 hónapos koruktól. Mivel ők ikrek és korababák, szletésük után "programozva" 3 óránként ettek napi 8x, így jöttünk ki a kórházból (3-6-9-12... órakor). Gyerekorvos tanácsára 1 hónapos korukban elhagytuk az éjjel 3-as evést, és ekkor áttértek a 3 és fél óránkénti evésre, így ritkult az etetések száma, de alkalmanként nőtt a mennyiség. Anyatej mellett kezetektől kaptak tápszert is pótlásként. Általában az este 10-11-es etetésre nem ébredtek fel, hanem mi keltettük őket enni. 3 hónaposan mondta az orvos, hogy elég kb. este 8-kor enni adni nekik, aztán hagyjuk őket aludni, hátha nem ébrednek fel. Ha éhesek, kelni fognak. Így telt el kb. 2 hét, és egyszerűen nem keltek fel, aludtak. Ők nagyon jó alvók, éjjel 12 órákat alszanak most is, peig már 2 évesek múltak.
Ja, és még annyit, hgy külön szobában vannak tőlünk, talán ez is számít, hogy csend és nyugi van, nem ébrednek fel a mi mozgolódásunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!