Szerintetek mitől van ez 3 hónapos babámnál?
Este 7 óra fele fürdés-evés-alvás!Mielőtt én lefekszek megetetem kb 10-11 között vagy vmikor a férjem(lefejt anyatej)Ilyenkor átlagban hajnali 2-kor már kel és éhes!Volt hogy én is és a férjem is elaludtunk kimaradt a 10-11 órási etetés és hajnali 3-fél 4 fele kelt csak enni!
Anyukám azt mondja hogy azzal hogy 10-11 között megetetjük csak jobban beindul az emésztése és így ezért éhesebb hamarabb!
Hagyjuk ki a késői etetést??Volt egy párszor így hogy kíváncsiságból kipróbáltuk de akkor meg legkéssőbb éjfél fele kelt ezért mondtam a férjemnek hogy álljunk vissza a 10-11-es etetésre!
Nem keltjük fel,hanem álmában megetetjük!Álmában is működik a szopóreflex,sőt ilyenkor olyan ellazult állapotban vannak,hogy még levegőt sem nyel!
Mi értelme van annak,hogy lefekszem és már mikor merülnék álomba vagy épp fél órája aluttam el,kelhetek megint etetni!
Igen 2.-ik,ezt észre vettem ha nappal nem eszik annyit akkor azt éjszaka pótolja!De valahogy azt vettem észre a babámnál,hogy nappal most kinyílt neki a világ,minden érdekli,nézelődik,sokkal kevesebbet alszik és "nem ér rá enni"!
Csak olyan jó volna ha 10-11 órától bírná 3-4-ig kaja nélkül!Azt gondolom,hogy ez nem irreális elvárás!Jó tudom pici még csak olyan jó volna egy picit többet aludni éjszaka mivel van egy örökmozgó 3 évesem is aki mellett nappal nemigen tudok pihenni!
Ez van!!
majd 18 éves korukban meg azért nem alszunk mert nemtudjuk hol vannak és mit csinálnak az éjszakába.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!