Hozzátáplálás, nem haladunk túl gyorsan?
Nagyon sok mindnet megkostoltatok már. Hirtelen soknak és gyorsnak tünik.. DE te ismered és érzed mi jó neki. Én kiváltanám az ebédet és ha így el van akkor hamarosna a reggelit és vacsit id.
Igen előbb szilárd és utána kináld meg anyatejjel. Ha szomjas így iszik is még. Nem kell egyelőre plusz folyadékot adj ha elegendő a tejed. Ha nagyon sokáig marad ez a meleg megkinálhatod néhány korty babavizzel vagy forralt vizzel evések között. Tizóraira meg uzsira is adhatsz neki leveket és szopot. ügyes vagy nyugi:)
Szerintem teljesen jól csinálod! Az én lányom 6,5 hós most így eszik: 5-szopi, 8-szopi, 10-gyümi+keksz (kiváltva), 13- főzelék+szopi, 15-szopi+tápszer, 18- szopi, 20-tejpép és cicin alszik el, de akkor már nem igazán eszik! Az éjszakát átalussza. Mi már bevezettük a husit, szerintem lassan ti is megpróbálhatjátok és akkor az ebédet is ki lehet váltani. Én is ezen gondolkodom most, mert úgy látom délutánra már nem elég neki az anyatej+tápszer. Gondolom nálatok is beindult már a mozgolódás, szerintem ezért is kell nekik több kalória!
Egyébként most 7850 gr, 70 cm, nagyon jó evő baba. (3200/54 el született)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!