Mivel lehet elkezdeni 3,5 hós babámnak a gyümölcsöket és bébiételeket? Meddig és milyen mennyiségben?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 15:14
1/7 anonim válasza:
Pont ma mondta a védőnőm,hogy először csak eggyel kezdjél,mert így tudod,ha nem bírja!Én almát adtam neki először,utána kipróbáltam az almás variációkat!A védőnőm szerint,viszont amiben krumpli van az főzeléknek számít,így azokat csak 5hónap szabad adni.Az én lányom 4 hónapos ő még a sütőtök pürét imádja.Remélem tudtam segíteni
2/7 anonim válasza:
Első nap egy kanál almalé, második nak két kanál és így növeni az adagot egy hétig, utána következő héten almapüré, és utána ki lehet próbálni a sütőtököt ugynígy és utána a kettő variációját. Nekem annó azt tanácsolta a védőnő, hogy minden újat 5-7 napig kóstoltassak.
3/7 anonim válasza:
Érdemes délelőtt kóstoltatni, szépen fokozatosan növelve az adagokat. Mi alma-, őszilével kezdtünk, majd jöttek a pürék, és aztán újabb gyümik is sorban.
4/7 anonim válasza:
3,5 hós? Még fel sem fogta, hogy megszületett, miért kell már tömni? Neki tej/tápszer kell, nem alma meg répa...
5/7 anonim válasza:
A 15.43-as válaszolónak igaza van(még ha le is pontoztok mindkettőnket).Legalább a 4 hós kort várd meg(ha már ennyire SOS a hozzátáplálást)
6/7 anonim válasza:
15:30-as vagyok.
Egyetértek a két utánam következő véleménnyel. Én csak a hogyan kérdésre válaszoltam. Az én babóm majdnem 5 hós volt már, mire elkezdtük a hozzátáplálást!
7/7 anonim válasza:
Én voltam a második. Én is egyetértek veletek, én is megvártam a 4 hónapot, de mindenkinek szíve joga eldönteni, mikor kezdi. Én is csak a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!