Anyatejes,10 honapos babanak milyen tapszert javasolnatok?
Az én fiam imádta a Beba 2+ vaníliás ízű tápszert. Ez tényleg finom.
Így néz ki: [link]
szia!
Neeee, és a védőnőd nem kapott a szívéhez?! Ha amyatejes a babód és elég a tejed, ne helyettesítsd tápival! Inkább akkor egy kis gyümi, zöldség...
koszonom a valaszokat!
esetleg valami praktika, hogy tudnam elfogadtatni vele?
utolso valaszolo: a babam 10 hoanpos es mar 6 hoanpos kora ota eszik gyumolcsot es zoldsegeket(fozelekeket stb), mar csak este es reggel szopizik, azokat szeretnem kivaltani tapszerre, mert el kell utaznom egy hetre es akor kell kapjon valamit
Én Humana 3 banánosat (8 hó feletti) vettem a babámnak, amikor átszoktattam anyatejről tápira. A banán a kedvenc gyümölcse, így ezt a tápszert elfogadta.
Először nem tetszett neki igazán, nem tudott mit kezdeni a cumisüveggel, de aztán rájött, hogy nincs más, és valamivel muszáj elmulasztani az éhségét (9 hónapos volt).
Kedves egyik válaszoló, nem mindenki akar/tud száz évig szoptatni... Nekem pl a saját egészségem érdekében kell abbahagyni a szoptatást, pedig még van tejem.
É 8 hónapos korában utaztam el 1 hétre, kapott sima 2-es tápszert, akkor reggel és este szopott csak már.
Hazajöttem és ugyanúgy folytta cicizést, egészen 21 hónapos koráig kitartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!