70 éves nagymamára nem merem rábízni a babámat! Én aggódom túl? Állandóan azzal nyaggat, hogy ő vigyáz rá, de nem bízom benne.
attól függ, mennyi idős a babád és hogy a mama mennyire fiatalos, beteges, mennyire van el vele a baba
ha nem jó szívvel hagynád rá, akkor ne tedd - te vagy az anyja, te érzed
(én szerintem nem hagynám rá)
Én a nagymama fizikai és szellemi állapotától tenném függővé. Nekem az anyám 68 éves és simán tud vigyázni a 3 hónapos ikreimre.
Szóval azt Neked kell felmérned, hogy a nagymama képes-e ilyesmire.
Az en nagymamam 71 eves.En sem hagyom ra hoasszabb idore.Altalaban ha nala vagyunk akkor amikor elalszik a kicsi,akkor elmegyek rendezni a dolgaimat,de az kb ugy 1-2 ora.Ha kozben felebred akkor max eljatszik vele egy picit,amig jovok.De volt mar olyan hogy amire visszaertem,o mar tisztaba tette es meg is etette.:)
Amugy o teljesen fiatalos,egeszseges.
8 hos baba anyukaja
szia!!
a mi dédink 73, déditata 75. mindketten a mai napig dolgoznak, fittek, hála Istennek egészségesek. amíg nem mászott nem nagyon hagytam rájuk, mert hosszasan tartani, emelgetni nem bírták, de most hogy már jár is!! imádják, hetente 1-2x náluk van, ilyenkor én a kertet csinálom vagy valamiben segítek. hamarosan megyek vissza dolgozni és lesz úgy, hogy 1-2 órát náluk lesz. nyugodt szívvel hagyom ott, mert megőrülnek érte és el is tudják látni. nem mindenkinek adatik meg a dédszülő, szeretném, ha kiélveznék mindannyian!!
10 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!