Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos kislányom arcán...

2 hónapos kislányom arcán tűzfoltok vannak, szeretném ha olyanok írnának akiknek a babájának is volt/van, elmúlt-e!?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia.Az én kisfiamnak a nyakán van.Elég nagy.Elmult 2 hónapos de semmit nem halványodott.
2009. szept. 30. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Barátnőm kislányának a tarkóján van, elmúlt 2 éves és szépen halványodik.

Nekem hatalmas tűzfolt volt a lábfejemen, le is fényképezték anyuék, teljesen eltűnt, 25 vagyok, csak akkor látom, ha erős napfényben nyáron kint vagyok az udvaron, de nem piros, hanem ilyen kicsit érdes ott a bőröm. Egyáltalán nem látható!

El fog múlni mindenkinél 3-4 éves korára tutira!

2009. szept. 30. 10:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem van egy húgom és egy öcsém, ők ikerpár, 25 évesek. Az öcsém homlokán, orra alatt vannak tűzfoltok. Húgomnak is volt születésükkor. Az öcsém már vagy két éve jár villanófényes kezelésre, sokat halványodott neki, de még így is látszik.(Természetesen ezt a módszert csak nagyobb korban lehet alkalmazni, mert nyugton kell lenni közben.) A húgom szerencsésebb, mert neki csak akkor jön elő, ha sír. Amikor megszülettek, az orvos azt ajánlotta, soha hozzá sem nyúljunk, mert elmúlik magától. Sajnos nem...:(
2009. szept. 30. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 4 hetes manómnak is van a feje búbján és a tarkóján. A védőnő azt mondta elmúlik. Lehet, hogy ami a felnőtteknek van, azt is így hívják, de az szerintem mégis valami más. Gondoljatok bele: nagyon sok kisbaba születik ilyen foltokkal, szerintem a legtöbbön van ilyen kisebb-nagyobb folt. Felnőtt emberen ilyet viszont talán kétszer láttam életemben.
2009. szept. 30. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Nahát...itt olyanokat írtok ami nembiztos hogy tűzfolt hanem éranyajegy!

Az én lányomnak tűzfolt volt a homlokán ,2éves már nem látszik! Az állán és a lábfején éranyajegy van ,ami 8hónapos korig nő ,kissé kidudorodik,aztán elkezd visszafejlődni jó esetben és halványodik! Nálunk így zajlott éppen hogy látszik mind a kettő! Egyébként alézert csak a 2cm átmérőjűnél jóval nagyobbnál fél arc / ajánlják mert jobban előjöhet.Ha megmarad se aggódj mire kamaszodik majd ő eldönti akarja-e a szépséghibát vagy nem!

2009. szept. 30. 11:39
 16/19 anonim ***** válasza:
A 17hós fiamnak a tarkóján van, hol jobban látszik, hol meg halványabbnak tűnik.Vannak rokonaim, akinek a homlokán van, senkinek nem múlt el. :-( De itt a modern kor tudománya, majd az kitalál rá valamit, egészen biztos.
2009. szept. 30. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:

11:21-es vagyok

A tesómnak tuti tűzfoltja van, orvos is mondta, meg asz is, aki kezeli. Sosem dudorodott ki.

2009. szept. 30. 12:15
 18/19 anonim ***** válasza:
15 hónapos kisfiamnak van a 2 szemöldöke között, olyan 5 forintos nagyságú, már elég halvány, szinte nem is látszik. A tarkóján van 2 nagyobb, azok semmit sem halványodtak, nem piros, erőteljes rózsaszín - én lazacfoltnak mondom. Még elég kevés haja van, de el fogja majd takarni.
2009. szept. 30. 13:37
 19/19 anonim válasza:
Nekem 19 éve nem múlt el a tűzfolt a combomról. Az igaz,hogy halványodott, és már nem olyan feltűnő, de el nem múlt. Mostanában már ha meleg környezetben vagyok, akkor sem mindig pirosodik be.
2010. aug. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!